To «αθλητικό» πνεύμα της Toyota [video]

To «αθλητικό» πνεύμα της Toyota [video]

H Supra είναι ένα εμβληματικό sports car της Toyota και το νέο βίντεο αφήνει να εννοηθεί ότι το καινούριο μοντέλο θα πατήσει στα χνάρια του προκατόχου του.

Η Toyota έφτιαξε ένα βίντεο που αφορά το «αθλητικό» της πνεύμα, αλλά παρουσιάζει και λίγη από την ιστορία των σπορ μοντέλων της.

Φυσικά, κυρίαρχη θέση στο βίντεο έχει η Supra με τις αρκετές τεχνολογικές καινοτομίες για την εποχή που κυκλοφορούσε, αφήνοντας να εννοηθεί ότι η νέα γενιά που έρχεται σε μερικούς μήνες θα ασπαστεί πλήρως το «πνεύμα» των προγόνων της και την αγωνιστική ιστορία της ιαπωνικής εταιρείας.

Μία πρόγευση του μοντέλου πήραμε στην Έκθεση της Γενεύης με το πρωτότυπο Gazoo Racing Supra Racing. Η έκδοση όμως δρόμου θα έχει αρκετές αλλαγές και σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν διαρρεύσει(;) θα εφοδιάζεται με 3λιτρο 6κύλινδρο σε σειρά τούρμπο κινητήρα απόδοσης 340 ίππων που θα συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων.

To ιαπωνικό περιοδικό Best Car όμως είχε αποκαλύψει και άλλα σημαντικά νούμερα για το αυτοκίνητο. Έτσι, η νέα Supra 2019 θα έχει μήκος 4,38 m, πλάτος 1,86 m και ύψος 1,29 m, ενώ το βάρος της θα φτάνει σχεδόν τα 1.500 kg.

Τέλος, στις ίδιες δημοσιεύσεις, φαινόταν και η επίδοση του αυτοκινήτου στο 0-100 km/h που είναι 3,8”.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube