Αναποφάσιστη η Ferrari για τη νέα Dino

Αναποφάσιστη η Ferrari για τη νέα Dino

Τα αφεντικά της Ferrari δεν τα βρίσκουν μεταξύ τους για το εάν πρέπει να φτιάξουν την Dino.

Τα στελέχη της Ferrari βρίσκονται σε ένα μεγάλο δίλημμα, μιας και πρέπει να αποφασίσουν για το εάν μπορούν να δημιουργήσουν την σύγχρονη εκδοχή της εμβληματικής Dino με την μορφή ενός μικρότερου και πιο προσιτού μοντέλου, χωρίς να «πληγωθεί» η εικόνα της ιταλικής εταιρείας.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ferrari Sergio Marchionne δήλωσε πρόσφατα ότι υπάρχουν αντίθετες απόψεις και γνώμες για την αναβίωση της Dino ως η πιο προσιτή Ferrari. Δεν είναι όλοι πεπεισμένοι ότι πρόκειται για μια καλή επιχειρηματική κίνηση. «Η ιδέα “κλώτσησε” και θεωρώ ότι είναι επικίνδυνο να μειώσουμε την “τιμή εισόδου” στην γκάμα της Ferrari» είπε ο CEO της ιταλικής εταιρείας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Παρουσίαση Ferrari Dino 246 GTS

Επιπλέον, ανέφερε ότι δεν είναι σίγουρος εάν μια φθηνότερη Ferrari είναι απαραίτητη για την προσέλκυση νεότερου ηλικιακά αγοραστικού κοινού, καθώς η εταιρεία έχει ένα μεγάλο και ιδιαίτερα νέο ηλικιακά αγοραστικό κοινό στην Ασία που μπορεί να «αντέξει» το κόστος των ακριβών μοντέλων της Ferrari.

«Πρέπει να διευρύνουμε τους τρόπους με τους οποίους "περνάμε" στους πελάτες τις παραδοσιακές αξίες της μάρκας, που είναι η σχεδίαση, οι επιδόσεις και ο ήχος του κινητήρα, έτσι ώστε να μην χρειαστεί να υποβαθμίσουμε την “τιμή εισόδου” στην γκάμα της φίρμας», είπε ο Marchionne.

[Πηγή: Automotive News Europe]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube