Επίσημο: Ανανεωμένο VW Beetle 2017

Επίσημο: Ανανεωμένο VW Beetle 2017

Ένα μικρό φρεσκάρισμα μέσα κι έξω δεν αναμένεται να αλλάξει καθόλου την ουσία ενός από τα πλέον ιδιαίτερα μοντέλα της Volkswagen.

Αν και η δεύτερη γενιά της αναβίωσης του σκαθαριού δεν αναμένεται να έχει συνεχιστή, η Volkswagen αποφάσισε να μην την αφήσει στο περιθώριο.

Γι’ αυτό και αποφάσισε να τη φρεσκάρει ελαφρώς, με νέα χρώματα, νέους προφυλακτήρες και περισσότερες επιλογές εξατομίκευσης.

Οι προφυλακτήρες θα είναι ανανεωμένοι τόσο στις εκδόσεις Basic και Design όσο και στην R-Line που θα είναι πιο επιθετικοί. Το λευκό (White Silver Metallic) και το πράσινο (Bottle Green Metallic) που βλέπετε στη φωτογραφία είναι τα νέα χρώματα, τα οποία θα πλαισιώνονται από LED πίσω φώτα και δύο νέα σχέδια για τις ζάντες. Θα υπάρχει ακόμα και το πακέτο «Black Style», το οποίο σημαίνει μαύρο φινίρισμα στα καπάκια των καθρεφτών, τις ζάντες και την οροφή.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Δοκιμάζουμε το Volkswagen Golf 1.0 TSI BlueMotion DSG

Στην καμπίνα το ταμπλό θα έχει πιο έντονο φωτισμό, νέα γραμματοσειρά στον πίνακα για τις εκδόσεις Design και R-Line και δυνατότητα διχρωμίας, ενώ θα υπάρχουν και νέες ταπετσαρίες. Σε θέματα infotainment η εταιρεία δεν ανακοίνωσε κάποια ιδιαίτερη αλλαγή.

Οι διαφοροποιήσεις αυτές θα έχουν άμεση εφαρμογή τόσο στην κλειστή όσο και στην ανοιχτή έκδοση, ενώ σύμφωνα με την εταιρεία η διάθεσή τους θα ξεκινήσει άμεσα στην Ευρώπη χωρίς ιδιαίτερη αλλαγή στις τιμές, οι οποίες στη χώρα μας ξεκινάνε από τα 20.150 ευρώ.

Στα μηχανικά μέρη δε θα υπάρξουν αλλαγές, κάτι που σημαίνει ότι στη βάση υπάρχει ο 1.2 TSI των 105 ίππων και στην κορυφή ο 2.0 TSI των 220 ίππων, ενώ το ημιαυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη DSG θα συνεχίζει ασφαλώς να προσφέρει τις υπηρεσίες του έναντι έξτρα χρέωσης.

[Πηγή Volkswagen]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube