Ανανέωση για το Honda Jazz Shuttle

Ανανέωση για το Honda Jazz Shuttle

Η Honda λανσάρισε μια ελαφρά φρεσκαρισμένη έκδοση του Jazz Shuttle, το οποίο βασίζεται στo προηγούμενo Jazz, αν και του τελευταίου η νέα γενιά μόλις παρουσιάστηκε.

Το κόμπακτ MPV περιλαμβάνει στο φρεσκάρισμά του νέο εμπρός προφυλακτήρα, νέα μάσκα και νέες ζάντες αλουμινίου ή ατσάλινες με νέας σχεδίασης τάσια(!).

Επιπλέον, η έκδοση εξοπλισμού «Smart Selection» της υβριδικής έκδοσης διαθέτει θερμαινόμενα εμπρός καθίσματα και ημί-δερμάτινο σαλόνι και πορτοκαλί ραφές στο τιμόνι, στο λεβιέ και στα καθίσματα.

Η ανανέωση του Jazz Shuttle ήταν αναμενόμενο να είναι περιορισμένης έκτασης από τη στιγμή που βασίζεται στο Jazz της προηγούμενης γενιάς. και όχι στο ολοκαίνουργιο Jazz που παρουσιάστηκε μόλις τον προηγούμενο μήνα. Το φρεσκάρισμα έγινε για να διατηρήσει την ανταγωνιστικότητα του μοντέλου, μέχρι να παρουσιαστεί το Shuttle που θα βασίζεται στο νέο Jazz, κάτι που αναμένεται μέσα στο 2014.

Τα πράγματα στον τομέα των κινητήρων δεν έχουν αλλάξει: Το βασικό μοντέλο φορά ένα 1.500άρη 4κύλινδρο βενζινοκινητήρα i-VTEC με 120 PS, ενώ το υβριδικό Jazz Shuttle έναν 1.300άρη βενζινοκινητήρα με κιβώτιο συνεχώς μεταβαλλόμενης σχέσης (CVT) που συνδυάζεται με ένα ηλεκτροκινητήρα 13 PS.

Το ανανεωμένο Honda Jazz Shuttle διατίθεται ήδη στην Ιαπωνία, προφανώς θα κάνει και καριέρα στις ΗΠΑ και στις ασιατικές αγορές, αλλά στην Ευρώπη δεν προβλέπεται να εμφανιστεί, όπως άλλωστε και το παλιότερο μοντέλο.

[Πηγή Honda]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube