Ανανεωμένες εκδόσεις για τα Kia Niro Hybrid και Plug-in Hybrid

Ανανεωμένες εκδόσεις για τα Kia Niro Hybrid και Plug-in Hybrid

Θα παρουσιαστούν στη Γενεύη την επόμενη εβδομάδα και θα είναι διαθέσιμες στην αγορά πριν το καλοκαίρι.

H Kia θα παρουσιάσει στη Γενεύη μια ανανεωμένη έκδοση τόσο του υβριδικού Niro όσο και του  plug-in hybrid.
Η ανανέωση έχει να κάνει τόσο με το αισθητικό κομμάτι όσο και με τις τεχνολογίες συνδεσιμότητας με τις οποίες θα εξοπλίζονται οι δύο αυτές εκδόσεις.

Βασισμένες στις σχεδιαστικές επιλογές που είδαμε πρόσφατα στο e-Niro, οι δύο παραπάνω εκδόσεις του αυτοκινήτου θα έχουν νέους εμπρός και πίσω προφυλακτήρες αλλά και νέα φώτα ημέρας τεχνολογίας LED. Παράλληλα στη γκάμα έχουν προστεθεί περισσότερες επιλογές σε ό,τι αφορά στους χρωματικούς συνδυασμούς και νέας σχεδίασης τροχοί.
Σημαντικότερες αλλαγές έχουμε στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, όπου πλέον συναντάμε αναβαθμισμένης ποιότητας μαλακά στην αφή υλικά, ενώ το κλασικό χειρόφρενο έχει αντικατασταθεί με ηλεκτρικό και στο τιμόνι έχουν προστεθεί paddles για αλλαγή ταχυτήτων στο διπλού συμπλέκτη έξι σχέσεων κιβωτίου.

ni

Στη βασική έκδοση το σύστημα infotainment εξοπλίζεται με μια οθόνη αφής 8 ιντσών που προαιρετικά μπορεί να αντικατασταθεί με μια μεγαλύτερη 10,25 ιντσών. Αντίστοιχα στη βασική έκδοση η οθόνη LED στο ταμπλό είναι 4 ιντσών αλλά μπορεί και αυτή προαιρετικά να αντικατασταθεί από μια μεγαλύτερη, 7 ιντσών. Και οι δύο εκδόσεις του Niro διατίθενται πλέον με το σύστημα συνδεσιμότητας UVO Connect, το οποίο μέσω ενσωματωμένης κάρτας SIM παρέχει στον οδηγό χρήσιμες πληροφορίες σε real time για την κίνηση στους δρόμους, τιμές καυσίμων αλλά και σταθμούς φόρτισης που είναι διαθέσιμοι στη διαδρομή του.

«Το Niro έχει γίνει βασικός μοχλός ανάπτυξης για την Kia στην Ευρώπη και αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο της στρατηγικής μας σε ό,τι έχει να κάνει με την ηλεκτροκίνηση», δήλωσε ο Emilio Herrera, CEO της Kia Europe.

Και οι δύο εκδόσεις εξοπλίζονται με έναν 1,6 κινητήρα βενζίνης που στο απλό υβριδικό συνδυάζεται με μια μπαταρία  1,56 kWh, ενώ στο Plug-in Hybrid μα μια 8,9 kWh.
Η διάθεσή τους στην ευρωπαϊκή αγορά αναμένεται να ξεκινήσει πριν το καλοκαίρι, σε τιμές που θα ανακοινωθούν ταυτόχρονα με την επίσημη παρουσίασή τους στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube