Σούπερκαρ από την BMW M; Είναι πολύ πιθανό

Σούπερκαρ από την BMW M; Είναι πολύ πιθανό

Η BMW M φαίνεται ότι βρίσκεται αρκετά κοντά στην απόφαση να εξελίξει ένα υβριδικό σούπερκαρ. Αυτό άφησε να εννοηθεί ο αντιπρόεδρος μάρκετινγκ της εταιρείας σε συνέντευξη που έδωσε στο αυστραλιανό site Drive

Εδώ και χρόνια ανακυκλώνονται φήμες για ένα διαάδοχο μοντέλο της θρυλικής πλέον BMW M1. Οι φανατικοί της μάρκας ποτέ δεν έπαψαν να ελπίζουν και φαίνεται πως η BMW M μπορεί να τους δικαιώσει.

Σε μια συνέντευξη που έδωσε στο αυστραλιανό site με το παράξενα οικείο όνομα Drive, ο αντιπρόεδρος πωλήσεων και μάρκετινγκ της BMW M, Peter Quintus, παραδέχτηκε πως υπάρχουν έντονες ενδοεταιρικές συζητήσεις για την πιθανή εξέλιξη ενός σούπερκαρ. Ο Quintus είπε πως δεν υπάρχει ακόμα ένα σαφές πλάνο καθώς «αυτή τη στιγμή έχουμε άλλες προτεραιότητες», αλλά αποκάλυψε πως αν τελικά εγκριθεί η εξέλιξη ενός τέτοιου αυτοκινήτου σίγουρα θα περιλαμβάνει υβριδική τεχνολογία. «Δεν μπορείς πλέον να έχεις συμβατική τεχνολογική προσέγγιση», είπε χαρακτηριστικά.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Επίσημο: Νέα BMW M4 CS με 460 PS [video]

Συνέχισε μάλιστα λέγοντας ότι η BMW M έχει ήδη προχωρήσει στη δημιουργία αρκετών πρωτότυπων σούπερκαρ, έτσι αν κάποιος δώσει το πράσινο φως ακόμα και αύριο το πρωί, «ξέρουμε ήδη πώς θα είναι σχεδιαστικά». Μέχρι να συμβεί αυτό όμως (αν τελικά συμβεί) θα πρέπει να αρκεστούμε στην παρούσα γκάμα των μοντέλων Μ, με τελευταία προσθήκη την M4 CS και στο υβριδικό ΒΜW i8. Ο Quintus μάλιστα είπως πως η εταιρεία έχει κάνει σοβαρή έρευνα για το μέλλον των υβριδικών plug-in σπορ μοντέλων της και ο ίδιος πιστεύει πως το επερχόμενο i8 Spyder θα είναι επιτυχημένο εμπορικά.
 
[Πηγή drive.com.au]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube