Στην παραλία με one-off Lamborghini 2,8 εκατομμυρίων

Στην παραλία με one-off Lamborghini 2,8 εκατομμυρίων

Για κάποιους το ιδανικό αυτοκίνητο διακοπών πρέπει να έχει χώρους. Άλλοι θέλουν να πατά εκτός δρόμου. Για κάποιον είναι αυτή η μοναδική στον κόσμο Aventador J.

Αυτή η μοναδική στον πλανήτη Lamborghini Aventador J, αξίας $2,8 εκατομμυρίων, εντοπίστηκε παρκαρισμένη στο δρόμο σαν ένα οποιοδήποτε αυτοκινητο, στην Marbella της Ισπανίας.

Όταν είχε παρουσιαστεί στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, αυτή η μία και μοναδική στον πλανήτη Aventador J είχε πουληθεί σε κάποιον που φυσικά θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του έναντι του αστρονομικού ποσού των $2,8 εκατομμυρίων. Ο «ανώνυμος» προφανώς αυτές τις μέρες βρίσκεται στην Marbella.

Ο ήλιος της Μεσογείου κάνει το βαθύ μπορντώ χρώμα να μοιάζει ακόμη πιο εντυπωσιακό. Αν έτσι κι αλλιώς το σχήμα της Aventador είναι διαστημικό, δεν υπάρχουν λόγια για την Aventador J χωρίς παρμπρίζ, με την διαμόρφωση του καλύμματος του κινητήρα να παραπέμπει σε δύο σιαμαία μονοθέσια.

Δείτε ακόμη Δοκιμάζουμε την Lamborghini Aventador Roadster [video]

Η ιστορία πίσω από την δημιουργία αυτού του ιδιαίτερου αυτοκινήτου είναι εξίσου εντυπωσιακή. Ο Stephan Winkelmann, τότε πρόεδρος της Lamborghini και νυν επικεφαλής του Quattro GmbH, ήθελε ένα μοντέλοπραγματικά ξεχωριστό για το stand της μάρκας στο Σαλόνι της Γενεύης. Χρειάστηκαν όλες και όλες έξι εβδομάδες, για τον σχεδιασμό, την απόφαση και την υλοποίηση. Συνήθως τόσο χρειάζονται μόνο για να αποφασίσουν το χρώμα των ζαντών. Να θυμήσουμε ότι το αυτοκίνητο μπορεί να κυκλοφορεί κανονικά στο δρόμο καθώς έχει πάρει έγκριση τύπου στην Ιταλία.

Πηγή Autoevolution

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube