Στο Amazon Prime η παρέα των Clarkson, Hammond και May

Στο Amazon Prime η παρέα των Clarkson, Hammond και May

Το τρίο που γνωρίσαμε από το Top Gear υπέγραψε συμβόλαιο με την Amazon για μια νέα εκπομπή αυτοκινήτου που θα μεταδίδεται διαδικτυακά το 2016.

Όπως επιβεβαίωσαν και οι τρεις από τους λογαριασμούς τους στο Twitter, από χτες ο Jeremy Clarkson, o Richard Hammond και ο James May, ανήκουν πλέον στο ανθρώπινο δυναμικό της Amazon Prime Video.

Υπενθυμίζουμε ότι αρχικά ο Jeremy Clarkson είχε απομακρυνθεί από το BBC για χρήση σωματικής βίας σε συνεργάτη του, ενώ λίγο αργότερα τον ακολούθησαν και οι Hammond και May. Και μετά από αρκετές εβδομάδες διαπραγματεύσεων και φημών, οι τρεις παρουσιαστές μεταφέρθηκαν στο νέο τους «σπίτι». Ο Clarkson φαίνεται ενθουσιασμένος για αυτή την εξέλιξη, αφού δήλωσε: «νιώθω σα να βγήκα από ένα διπλάνο και να επιβιβάζομαι σε ένα διαστημόπλοιο».

Η νέα εκπομπή αυτοκινήτου που ετοιμάζει ο διαδικτυακός κολοσσός για την υπηρεσία video on-demand Amazon Prime θα ξεκινήσει να γυρίζεται άμεσα. Tα επεισόδιά της αναμένεται να προβληθούν μέσα στο 2016. Την παραγωγή θα κάνει ο Andy Wilman, ο οποίος είχε την ευθύνη της παραγωγής και στο Top Gear.

[Πηγή: Motorsport]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube