Το Seat Ibiza που έγινε μια κανονική πισίνα [video]

Το Seat Ibiza που έγινε μια κανονική πισίνα [video]

Γάλλος καλλιτέχνης διαμόρφωσε ένα Ibiza δεύτερης γενιάς έτσι ώστε να εκτελεί χρέη jacuzzi τον χειμώνα και πισίνας το καλοκαίρι.

Το καλοκαίρι του 2013 είχαμε μάθει για μια BMW Σειρά 3 Cabrio που είχε μετατραπεί σε κινούμενη πισίνα από κάποιος Γερμανό. Φέτος μας προέκυψε ένα αντίστοιχο Seat Ibiza, μακράν πιο προσεγμένο σαν κατασκευή, αλλά στατικό.

Ο Benedetto Bufalino είναι ένας Γάλλος καλλιτέχνης και performer που πειραματίζεται συχνά με θέματα από τον χώρο του αυτοκινήτου. Αυτή τη φορά θύμα του ήταν ένα Seat Ibiza 2ης γενιάς. Ο Bufalino έκοψε όλες τις κολόνες του αυτοκινήτου, έγδυσε εντελώς το εσωτερικό και εγκατέστησε μια ξύλινη επένδυση έτσι ώστε να το μετατρέψει σε μια πρωτότυπη μπανιέρα.

Παράλληλα τοποθέτησε σύστημα παροχής ζεστού νερού, οπότε το Ibiza δεν είναι απλώς μια πισίνα για το καλοκαίρι αλλά ένα jacuzzi που μπορεί να χρησιμοποιηθεί όλο τον χρόνο. Σε αντίθεση όμως με το jacuzzi που είχαμε δει τον περασμένο Φεβρουάριο στο πίσω μέρος μιας 8τροχης Cadillac Eldorado, που μπορούσε και να μεταφέρει τους χρήστες του στον προορισμό τους, το Ibiza-jacuzzi παραμένει πάντα ακίνητο.

Θα μπορούσε να πει κάποιος ότι με αυτό τον τρόπο μπορείς αφενός να εκμεταλλευτείς το παρατημένο, παλιό σου αυτοκίνητο που δεν έχει καμία αξία πια, και αφετέρου να γλιτώσεις από τα φορολογικά βάρη που συνεπάγεται η ύπαρξη μιας κανονικής πισίνας στον κήπο σου. Έξυπνος ο Benedetto...

[Πηγή: Design Boom]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube