Σε δημοπρασία 8τροχη Cadillac Eldorado με jacuzzi και barbecue (!)

Σε δημοπρασία 8τροχη Cadillac Eldorado με jacuzzi και barbecue (!)

Μια Cadillac Eldorado με απίστευτα στοιχεία εξοπλισμού και οκτώ τροχούς θα βγει σε δημοπρασία από τον οίκο Shannons στην Αυστραλία.

Αν και από μόνη της η Cadillac Eldorado δεν είναι το πιο διακριτικό αυτοκίνητο που μπορεί να πετύχεις στο δρόμο, αυτή εδώ πάει ένα βήμα παραπέρα. Εκτός από οκτώ τροχούς διαθέτει ακόμα jacuzzi, barbecue, μπαρ και τηλεόραση.

Το ιδιαίτερο αυτό όχημα χτίστηκε πάνω σε μια Cadillac Eldorado Custom Biarritz του 1977. Τη δεκαετία του '80 εισήχθη στην Αυστραλία από τις Η.Π.Α. και πραγματοποιήθηκε η μετατροπή της σε 8τροχη, χρησιμοποιώντας μηχανικά μέρη από το pick-up Holden One Tonner. Οι επιπλέον ανέσεις προστέθηκαν το 1999, όταν πέρασε στα χέρια του σημερινού της ιδιοκτήτη.



Στο πίσω μέρος της Cadillac και εμπρός από τον χώρο αποσκευών τοποθετήθηκε ένα jacuzzi δύο ατόμων. Μπροστά, ανάμεσα στο ψυγείο και τον κινητήρα έχει τοποθετηθεί μια φιάλη προπανίου και μια πτυσσόμενη ψησταριά.



Στο κέντρο του ταμπλό υπάρχει μια τηλεόραση αντίστοιχης ηλικίας με το αυτοκίνητο, ενώ μια κάμερα τοποθετημένη στο εμπρός δεξί φτερό μεταφέρει εικόνα από τα δρώμενα εκτός αυτοκινήτου. Με το πλήρες μπαρ στον χώρο αποσκευών, τις κόρνες τρένου, τα φώτα στρόμπο (strobe lights) και τις έξι εξατμίσεις ολοκληρώθηκαν οι επεμβάσεις.



Η εξωπραγματική 8τροχη Cadillac Eldorado θα δημοπρατηθεί στις 17 Φεβρουαρίου στην Αυστραλία. Σύμφωνα με την εκτίμηση του οίκου Shannons αναμένεται να πιάσει $24-32.000 AUS (€16-21.000).



[Πηγή: Shannons μέσω Hemmings Daily]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube