Rolls-Royce: Πιο μαύρο δεν έχετε ξαναδεί!

Rolls-Royce: Πιο μαύρο δεν έχετε ξαναδεί!

Δύο ειδικές εκδόσεις των Wraith και Ghost με το όνομα Black Badge

Σε μια εποχή που οι περισσότερες αυτοκινητοβιομηχανίες λανσάρουν τα περισσότερα μοντέλα τους σε λευκό χρώμα, η Rolls-Royce καινοτομεί και παρουσιάζει το πιο... μαύρο χρώμα που έχουμε δει ποτέ σε αυτοκίνητο.
 
Η Rolls-Royce λοιπόν παρουσίασε δύο ειδικές εκδόσεις των Wraith (με 632 ίππους) και Ghost (με 611 ίππους) με το όνομα Black Badge που σηματοδοτεί μια ειδική διαδικασία βαφής που δημιουργεί το πιο μαύρο χρώμα που έχουμε δει. Το μυστικό είναι στην τεχνική βαφής που χρησιμοποιείται και κατά την οποία το χρώμα μπαίνει σε πολλές διαδοχικές στρώσεις με το βερνίκι. Βέβαια η εταιρεία δεν μπήκε σε περισσότερες λεπτομέρειες σε ό,τι αφορά την τεχνική για να μην αποκαλύψει τα μυστικά της. 
 
Στο εσωτερικό το μαύρο χρώμα συνδυάζεται με το κόκκινο, ενώ σπορ πινελιές δίνουν λεπτομέρειες από αλουμίνιο και ανθρακονήματα που έρχονται να αντικαταστήσουν το ξύλο που παραδοσιακά χρησιμοποιεί η μάρκα. Το αστείο της υπόθεσης είναι πως η Rolls-Royce λέει πως τα συγκεκριμένα μοντέλα απευθύνονται σε ένα πιο νεανικό κοινό. Προφανώς αναφέρεται σε γόνους ολιγαρχών... 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube