Επίσημο: Νέα Rolls-Royce Ghost V-Specification

Επίσημο: Νέα Rolls-Royce Ghost V-Specification

Η Rolls-Royce αποκάλυψε επίσημα τη νέα Ghost V-Specification και άνοιξε ταυτόχρονα και το βιβλίο παραγγελιών.

Η νέα Rolls-Royce Ghost V-Specification που θα είναι διαθέσιμη σε στάνταρ μοντέλο και σε μοντέλο με μακρύ μεταξόνιο είναι ένα «αυτοκίνητο για τον οδηγό», όπως λέει η βρετανική εταιρεία με σπέσιαλ γραμμές και ζάντες 21 ιντσών.

Το μοντέλο διαθέτει ακόμη ρολόι αποκλειστικά σχεδιασμένο για την περίπτωση -Rolls-Royce, γαρ-, μεταλλικές διακοσμήσεις, καθώς και «σφραγίδα V-Specification» στα καθίσματα και στο ταμπλό.

Οι μεγάλες αλλαγές όμως κρύβονται κάτω από το καπό, καθώς ο 6,6λιτρος V12 αποδίδει ισχύ 574 PS και ροπή 79,5 kgm –μια αύξηση 30 PS. Χάρη στην επιπλέον ισχύ, η Ghost V-Specification χρειάζεται 4,8” για το 0-100 km/h και η τελική ταχύτητά της περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 km/h.

Σύμφωνα με το διευθύνοντα σύμβουλο της Rolls-Royce, Torsten Müller-Ötvös, «Αυτή η περιορισμένη σειρά γιορτάζει ένα από τα καθοριστικά χαρακτηριστικά της Ghost: Τον εξαίσιο 12κύλινδρο κινητήρα των 6,6 λίτρων της Rolls-Royce». Και συμπλήρωσε: «Από το λανσάρισμά της Ghost το 2009, συντελέστηκε ένα εξαιρετικό πάντρεμα εμβληματικής παρουσίας και αξιοπρόσεκτων δυναμικών χαρακτηριστικών. Ο συνδυασμός αυτός έκανε προσφιλή την Ghost σε μια νέα γενιά οξυδερκών επαγγελματιών, ανδρών και γυναικών, διασφαλίζοντας τη θέση του αυτοκινήτου ως μια δήλωση επιλογής για ένα διαρκώς ογκούμενο αριθμό επιτυχημένων επιχειρηματιών ανά τον κόσμο».

Το βιβλίο παραγγελιών για τη νέα Rolls-Royce Ghost V-Specification είναι ήδη ανοίξει και θα κλείσει τον προσεχή Ιούνιο. Προλάβετε!

[Πηγή Rolls-Royce]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube