Πρόκληση: «Τόσο χάλια είναι ο Schumi» έγραψαν σε φωτό του... Lauda

Πρόκληση: «Τόσο χάλια είναι ο Schumi» έγραψαν σε φωτό του... Lauda

Αντιδράσεις προκάλεσε το γερμανικό περιοδικό Titanic που αστειεύτηκε με την κατάσταση του M. Schumacher, παρομοιάζοντάς τον με τον Niki Lauda.

Το σατιρικό γερμανικό περιοδικό Titanic μπήκε σε μπελάδες. Το τελευταίο του τεύχος κυκλοφόρησε με εξώφυλλο μια φωτογραφία του Niki Lauda ως... το πρόσωπο του M. Schumacher μετά το πρόσφατο ατύχημά του στο σκι.

Το εξώφυλλο του περιοδικού Titanic γράφει «Αποκλειστικό! Πρώτη φωτογραφία μετά το ατύχημα: τόσο χάλια είναι πλέον ο Schumi». Μόνο που απεικονίζει τον Niki Lauda.



Θυμίζουμε ότι τα χαρακτηριστικά του προσώπου του 65χρονου σήμερα Niki Lauda έχουν αλλοιωθεί λόγω των εγκαυμάτων που είχε υποστεί σε ένα τρομακτικό ατύχημα στο Γερμανικό GP του 1976. Το περιοδικό Titanic στο σατιρικό άρθρο του αναφέρει ότι πλέον και ο Michael Schumacher έχει αυτή ακριβώς την εμφάνιση, μετά το πρόσφατο ατύχημά του.

Το εξώφυλλο του Titanic προκάλεσε την άμεση αντίδραση του Niki Lauda: «Είναι ξεδιάντροποι και εντελώς ασεβείς. Αναρωτιέμαι ποιος θα δημοσίευε μια τέτοια βλακεία». Ο Lauda αναμένεται να κινηθεί και νομικά εναντίον του περιοδικού. Για την αντίδραση και το σχόλιο του Michael Schumacher για το θέμα θα πρέπει να περιμένουμε την ανάκαμψή του από το κώμα στο οποίο βρίσκεται.

[Πηγή: Mirror]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube