Πωλείται νησί ή ανταλλάσσεται με Porsche 918 Spyder

Πωλείται νησί ή ανταλλάσσεται με Porsche 918 Spyder

Κάποιος κ. Emilio Cirelli διαθέτει ένα ιδιωτικό νησί στα ανοιχτά της Florida, το οποίο θέλει να ανταλλάξει με μια Porsche 918 Spyder ίσης αξίας.

Το να συμπληρώνεται η φράση «δεκτή ανταλλαγή με…» σε μια αγγελία αυτοκινήτου με διαφορετικού τύπου αγαθά, δεν είναι σπάνιο. Ωστόσο δεν βλέπουμε συχνά να συμπληρώνεται με… ένα νησί.

Ο κ. Emilio Cirelli, εδώ και 29 χρόνια ασχολείται με τις αγοραπωλησίες γης. Πάντα είχε όνειρο να αγοράσει ένα ιδιωτικό νησί, και τελικά κατάφερε να αποκτήσει όχι ένα, αλλά τρία! Έχει ένα στο Jacksonville, ένα στο Ormond Beach και ένα ακόμα που βρίσκεται 10 μίλια μακριά από τη Daytona Beach της Florida, στις ΗΠΑ. Αυτό το τελευταίο όμως προσπαθεί να το ξεφορτωθεί εδώ και αρκετό καιρό. Για την ακρίβεια έχει βρει αγοραστή για αυτό δύο φορές μέσα τα προηγούμενα 10 χρόνια, όμως και στις δύο περιπτώσεις η συμφωνία είχε ναυαγήσει.

Επειδή ο κ. Cirelli είναι βενζινοαίματος, αφού έχουν περάσει από τα χέρια του περίπου 40 Alfa Romeo και Maserati, σκέφτηκε αντί να το πουλάει μόνο έναντι χρημάτων, να προτείνει και την ανταλλαγή του με κάποιο αυτοκίνητο. Και με το νησί να κοστολογείται σήμερα $1.000.000, ένα αντίστοιχο αυτοκίνητο είναι η Porsche 918 Spyder. Έχει ήδη στην κατοχή του μια 911, και πιστεύει ότι «ΟΙ Porsche είναι από τα καλύτερα αυτοκίνητα που έχουν φτιαχτεί ποτέ. Είναι πιο εύκολα στην οδήγηση, πιο φτηνά, με πιο εύκολη συντήρηση. Μπορείς απλώς να μπει μέσα και να τα οδηγήσεις, σε αντίθεση με μια Ferrari που πιθανότατα δεν μπορείς να την οδηγείς καθημερινά».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 13χρονος πιάνει 320 km/h με την Bugatti του πατέρα του [video]

Συγκεκριμένα πιστεύει ότι η Porsche 918 Spyder έχει μεγάλο πλεονέκτημα σε αυτό τον τομέα σε σχέση με τον ανταγωνισμό της. «Πιστεύω πως είναι ένα αυτοκίνητο που θα μπορούσες να χρησιμοποιείς κάθε μέρα. Ενώ τα άλλα, τη LaFerrari ή τη McLaren P1, στα 5.000 μίλια θα έπρεπε να τα στείλεις για ένα service κόστους $30.000». Δεν αποκλείει πάντως το ενδεχόμενο ανταλλαγής του νησιού και με κάποιο από αυτά, αν προκύψει τέτοια πρόταση.

Αν ενδιαφέρεστε, η αγγελία ανταλλαγής του νησιού βρίσκεται στο Racing Junk.

[Πηγή: Carscoops]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube