Ποιο αυτοκίνητο οδήγησε ο Patrick Dempsey στο Goodwood; [video]

Ποιο αυτοκίνητο οδήγησε ο Patrick Dempsey στο Goodwood; [video]

Δείτε τα περάσματα του διάσημου ηθοποιού, αλλά και οδηγού αγώνων.

Δεν το συνηθίζει η Porsche, αλλά το έκανε: Πήγε την καινούργια Panamera Turbo στο Goodwood και μάλιστα την εμπιστεύτηκε στο διάσημο χολιγουντιανό ηθοποιό και οδηγό αγώνων Patrick Dempsey.

Το αυτοκίνητο ήταν καμουφλαρισμένο αλλά όχι τόσο όσο να μην φαίνονται οι αλλαγές που ενσωματώνει. Η δεύτερη γενιά Panamera θα χρησιμοποιήσει την ελαφρύτερη και πιο αποδοτική πλατφόρμα του VW Group με την κωδική ονομασία MSB (Modularer Standardantrieb Baukasten - Modular Standard Platform). Το ίδιο πλαίσιο θα χρησιμοποιήσει η Bentley, η Bugatti και η Lamborghini. Η νέα Panamera θα αρχίσει τις πωλήσεις στην Ευρώπη αμέσως ύστερα από την Έκθεση του Παρισιού. Οι πωλήσεις στην Κίνα και στην Αμερική, τις δύο μεγαλύτερες αγορές για την Panamera, θα ξεκινήσουν στις αρχές του 2017.



ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Η νέα Porsche Panamera Shooting Brake σε δοκιμές [video]

Η Panamera είχε πέρσι τις χαμηλότερες πωλήσεις από τα πέντε συνολικά μοντέλα της Porsche μέσα στο 2016, σε όλες της αγορές πλην της κινεζικής. Εκεί φαίνεται πως οι πελάτες προτιμούν τους χώρους που προσφέρει η Panamera σε σχέση με μια 911.

Με την παρουσίαση της νέας Panamera να είναι προγραμματισμένη για τις 28 Ιουνίου.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube