Η Lamborghini Centenario στο εξώφυλλο του game Forza

Η Lamborghini Centenario στο εξώφυλλο του game Forza

H περιορισμένης παραγωγής επετειακή Lambo θα είναι το σούπερκαρ του εξωφύλλου στο επόμενο Forza που θα λαναριστεί τον Ιούνιο.

Το δημιουργικό τμήμα στα Turn 10 Studios πρέπει να είχε πολύ κέφι, μια φορά, διαλέγοντας νέο σούπερκαρ που θα απεικονίζεται στο κουτί της επόμενης έκδοσης του Forza.

H ποικιλία νέων εξωτικών αυτοκινήτων ήταν τέτοια στο Σαλόνι της Γενεύης που θα δυσκόλευσε τον καθένα στην επιλογή. Αλλά στο τέλος φάνηκε ότι επεκράτησε η Lamborghini Centenario.

Αυτό το μοναδικό σούπερκαρ σηματοδοτεί το 100 χρόνια από τη γέννηση του Ferruccio Lamborghini και φιγουράρει ως «η πιο ισχυρή Lamborghini όλων των εποχών», όπως δήλωσε ο Maurizio Reggiani, επικεφαλής του τμήματος R&D της εταιρείας. Δυστυχώς, μόνο 40 κομμάτια θα κατασκευαστούν, 20 κουπέ και 20 ρόουντστερ, και είναι ήδη όλα πουλημένα στην τιμή των περίπου δύο εκατομμυρίων ευρώ το καθένα από αυτά.

Η Lamborghini Centenario θα φιγουράρει λοιπόν στη μικρή οθόνη του επόμενου Forza και μάλιστα πριν κάποιος από τους 40 ευτυχείς κατόχους πάρει καν το αυτοκίνητο στα χέρια του. Η Microsoft θα αποκαλύψει το νέο game στην E3 (Electronic Entertainment Expo) στο Los Angeles τον Ιούνιο, αλλά προσώρας δεν γνωρίζουμε καν πώς θα ονομάζεται. Forza Motorsposrt; Forza Horizon; Με ένα τελείως διαφορετικό όνομα; Θα πρέπει μάλλον να περιμένουμε μέχρι τότε για να το μάθουμε, πάντως η Centenario έχει οριστικά κλειδώσει για το εξώφυλλο.

Η παρουσία μιας Lambo στο εξώφυλλο του Forza δεν συμβαίνει για πρώτη φορά, και η Huracán είχε εμφανιστεί στο εξώφυλλο του Forza Horizon 2. Τα προηγούμενα εξώφυλλα περιέλαβαν τα Ford GT, McLaren P1, Dodge Viper, Ferrari 458 Italia και Audi R8. Εμφανίσεις που κάνουν τη φίρμα της Sant’Agata Bolognese τη μόνη που έχει δύο εμφανίσεις σε αυτή τη σειρά game.
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube