O Paul Walker μπορεί να εμφανιστεί ξανά σε ταινία της σειράς Fast and Furious

O Paul Walker μπορεί να εμφανιστεί ξανά σε ταινία της σειράς Fast and Furious

Ίσως δούμε ξανά κάποιο σύντομο του Brian O’ Conner σε σκηνή μιας μελλοντικής ταινίας Fast and Furious, χάρη στην τεχνολογία και στα αδέλφια του.

Μετά τον θάνατο του Paul Walker τα αδέλφια του ηθοποιού Caleb και Cody Walker και δύο σωσίες του δούλεψαν πολύ με τους τεχνικούς για να καταφέρουν να δώσουν πρόσωπο και φωνή στον Brian O’ Conner, τον ήρωα που υποδύονταν, για το σύντομο πέρασμα που είχε στο Fast and Furious 7.

Τώρα οι παραγωγοί, σύμφωνα με δημοσίευμα από το Entertainment Tonight, λένε ότι ίσως να δούμε και στο μέλλον τέτοιας μικρής διάρκειας εμφανίσεις του ήρωα που υποδύονταν ο Paul Walker. Κι αυτό, παρότι στο Fast and Furious 7 η ομάδα τον είχε ουσιαστικά αποχαιρετήσει. Ο Vin Diesel και οι Caleb και Cody Walker έχουν συζητήσει το θέμα και συμφωνούν πως θα ήθελαν να δουν σύντομες επανεμφανίσεις του Brian O’ Conner σε μελλοντικές παραγωγές. Σύμφωνα με τον Caleb, ο Diesel, με τον οποίο έχουν άριστη σχέση τόσο αυτός όσο και ο αδελφός του, σε βαθμό που να τον θεωρούν πνευματικό τους πατέρα, θέλει με αυτό τον τρόπο να κρατήσει ζωντανό τον Walker στη μνήμη των οπαδών της ταινίας.

Δεν ξέρουμε αν ο χαρακτήρας που έπαιζε ο Walker εμφανίζεται καθόλου στο Fast8 το οποίο έχει γυριστεί στην Κούβα και στην Αμερική, μεταξύ άλλων. Η ταινία, με δύο οσκαρικές ηθοποιούς πλέον στο cast, αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες της Αμερικής στις 14 Απριλίου του επόμενου χρόνου, ενώ σύμφωνα με τον Diesel, το Fast9 θα κυκλοφορήσει στις 19 Απριλίου του 2019 και το Fast and Furious 10 στις 2 Απριλίου του 2021.

Πηγή Autoblog.com

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube