Ντριφτάρει τα πάντα; Ναι, διότι μπορεί! [video]

Ντριφτάρει τα πάντα; Ναι, διότι μπορεί! [video]

Ό,τι ονειρεύτηκε να οδηγήσει και ό,τι κόλπα ξέρει να κάνει ο Tanner Foust βρίσκεται μέσα σε αυτό το video.

Οδηγός στο Global Rallycross (αχ!, αυτοί οι Αμερικανοί ό,τι είναι american το λένε Παγκόσμιο), επαγγελματίας ντρίφτερ και πρώην παρουσιαστής του αμερικανικού Top Gear, ο Tanner Foust ήδη ζει το όνειρό του.

Αλλά κατάφερε να πραγματοποιήσει μια ακόμη πιο τρελή φαντασία στη ζωή του. Τι θα λέγατε αν είχατε ένα μαγικό κίτρινο τιμόνι που «γυρίζει» ό,τι οδηγείτε; Ο Foust το έχει! Ιδού! Gymkhana με ένα φοσφωριζέ κίτρινο τιμόνι με στεροειδή!

Κανένα όχημα δεν θα μείνει άστριφτο με αυτό το τιμόνι στα χέρια σας. Ο Foust γράφει κάθε είδους γωνία με το δικό του Global Rallycross Beetle, το επίσης δικό του ντριφτάδικο VW Passat με τα 900 άλογα, ένα Polaris RZR, μια Porsche 912E, ακόμα κι ένα μικρό cruiser. Ομοίως, καμία στροφή δεν θα μείνει άστριφτη, καθώς το μαγικό τιμόνι τον φέρνει σε βιομηχανικά πάρκα, ερήμους, χωματόδρομους και δρόμους και οργανωμένους αγώνες.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Polaris RZR: Το απόλυτο παιχνίδι εκτός δρόμου [video]

Ο Foust εξήγησε το κόνσεπτ με ένα δελτίο Τύπου:
«Το κόνσεπτ είναι εμπνευσμένο από αυτή την τηλεοπτική σειρά για «βαρεμένους» [σ.σ. Quantum Leap*] που χρησιμοποίησα για να παρακολουθήσω. Ονειρευτήκαμε μια ακολουθία δράσης που ουσιαστικά μου έδωσε την ευκαιρία να οδηγήσω όσα απολαυστικά αυτοκίνητα ήταν δυνατόν σε ένα μόνο video».

Τα video όπου ένα αυτοκίνητο κάνει όσα πιο απίστευτα κόλπα μπορεί είναι μια περίπτωση. Αλλά αυτό και μόνο αυτό «ξεσκίζει» όσα ο Tanner ονειρεύεται και μόλις το δείτε θα καταλάβετε το γιατί.   

* Πρόκειται για τηλεοπτική σειρά, στην οποία ένας επιστήμονας ονόματι Sam Beckett παγιδεύεται μέσα στο χρόνο, «πηδώντας» κάθε εβδομάδα (εξ ου και το «Leap») μέσα στο σώμα ενός διαφορετικού ανθρώπου σε μια διαφορετική χρονική περίοδο.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube