Νέο Volkswagen Beetle GRC 2015

Νέο Volkswagen Beetle GRC 2015

H Volkswagen αποκάλυψε το το Beetle GRC 2015, το αυτοκίνητο της γερμανικής ομάδας της εταιρείας για το Global Rallycross Championship.

Το Beetle GRC 2015 ετοιμάστηκε για να αγωνιστεί στο εφετινό Global Rallycross Championship. Κάτω από το καπό κρύβει ένα δίλιτρο βενζινοκινητήρα TSI που αποδίδει μέγιστη ισχύ 560 PS και μέγιστη ροπή 64,3 kgm.

Το μοτέρ συνδυάζεται με ένα 6άρι σειριακό σασμάν και με ένα σύστημα τετρακίνησης σταθερού λόγου, με εμπρός και πίσω διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης. Ένα συνδυασμός που δίνει τη δυνατότητα στο Beetle GRC 2015 να επιταχύνει από στάση στα 100 km/h σε περίπου 2”.

Σύμφωνα με τον Jost Capito, τον επικεφαλής του Volkswagen Motorsport, «το Beetle GRC 2015 εξελίχτηκε ακόμα παραπάνω και είναι βασισμένο σε όλη την εμπειρία που συλλέξαμε πέρσι με το ολοκαίνουργιο Beetle. Προσβλέπουμε σε μια σοβαρή διεκδίκηση του τίτλου με τους Scott Speed και Tanner Foust το 2015 και είμαστε σίγουροι ότι τα Beetle θα είναι και πάλι τα αγαπημένα αυτοκίνητα των φαν του πρωταθλήματος Rallycross.

[Πηγή Volkswagen]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube