Νέο 1.600άρι μοτέρ ντίζελ για το Opel Mokka

Νέο 1.600άρι μοτέρ ντίζελ για το Opel Mokka

Η Opel μπορεί να προετοιμάζεται για να παρουσιάσει το facelifted Mokka, αλλά προχωρά και στην αναβάθμιση του υπάρχοντος μοντέλου.

Μεταξύ των αναβαθμίσεων του υφιστάμενου Opel Mokka περιλαμβάνεται και η τοποθέτηση ενός νέου κινητήρα ντίζελ CDTI, στα 1.600 cc, που αποδίδει 110 PS και 30,6 kgm.

Νούμερα που επιτρέπουν στο μικρό crossover να επιταχύνει 0-100 km/h σε 12,5” και να καταναλώνει σε τυποποιημένο κύκλο τη μέση τιμή των 4,1-4,3 lt/100 km.

Το νέο Mokka 1.6 CDTI θα λανσαριστεί στην αγορά τις προσεχείς ημέρες, με τιμή στη Γερμανία που θα ξεκινά από €24.185. Η ελληνική αντιπροσωπεία δεν τo έχει εντάξει ακόμα στους τιμοκαταλόγους της, με το μοναδικό ντίζελ που αναφέρεται σε αυτούς να είναι το 1.600άρι με τους 136 ίππους.

Εκτός από το νέο μοτέρ, τo Mokka θα μπορεί να εξοπλιστεί με την προσωπική υπηρεσία συνδεσιμότητας και εξυπηρέτησης Opel OnStar, που αναμένεται σύντομα και στη χώρα μας, και που προσφέρει από αυτόματη αναγγελία ατυχήματος μέχρι Wi-Fi hotspot. Επιπλέον, εμπλουτίζεται και η χρωματική παλέτα του μοντέλου με την προσθήκη δύο νέων αποχρώσεων: Abalone White και True Blue σε μεταλλικό. Στην προσθήκη αυτή να συμπληρώσουμε και την έκδοση Black Roof Edition, με οροφή και πλευρικούς καθρέφτες σε μαύρο γυαλιστερό.

[Πηγή: Opel]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube