Νέο Mazda ΜΧ-5 @ Forza Horizon 2 [video]

Νέο Mazda ΜΧ-5 @ Forza Horizon 2 [video]

Η Microsoft και η Mazda ανακοίνωσαν ότι το νέο MX-5 θα ντεμπουτάρει στο Forza Horizon 2 την επόμενη εβδομάδα .

Το νέο Mazda ΜΧ-5, η τέταρτη γενιά του πιο δημοφιλούς και αγαπητού ρόουντστερ στον κόσμο, από την άλλη εβδομάδα θα είναι διαθέσιμο για το game Forza Horizon 2 για κονσόλα XBOX ONE.

Η διάθεσή του θα είναι γίνεται δωρεάν από τις 17 του μήνα, με το πακέτο που περιλαμβάνει ακόμη το MX-5 Super20 SEMA concept του 2010, το MAZDASPEED MX-5 του 2005 και το MX-5 του 1990.  

Η Microsoft και η Mazda δίνουν ακόμη τη δυνατότητα για συμμέτοχή στο Time Trial Rivals Contest που ξεκινά επίσης από τις 17 Μαρτίου και θα διαρκέσει μέχρι τις 30 Απριλίου. Το μόνο που χρειάζεται να κάνει όποιος gamer ενδιαφέρεται είναι login στο Xbox Live χρησιμοποιώντας την κονσόλα XBOX ONE και στη συνέχεια να συνδεθεί με ένα από τα παρακάτω κανάλια: Games, Music, Movies ή Apps.

Στη συνέχεια κλικάρει σε ένα Mazda MX-5 για να μπει στο hub απ’ όπου θα κάνει την εγγραφή. Έτσι θα μπει στο διαγωνισμό και στη συνέχεια να παίξει στη διοργάνωση Rival Mode με ένα νέο Mazda MX-5 2016 στο Sisteron Perimeter Sprint Track. Οι δύο ταχύτεροι virtual αγωνιζόμενοι θα ταξιδέψουν στο Los Angeles τον Ιούνιο, προκειμένου να συμμετάσχουν σε ένα αγώνα head-to-head, με τον νικητή να φεύγει κάνοντας ένα Mazda MX-5 2016 δικό του.

[Πηγή Mazda]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube