Το νέο Ford Fiesta ST σε μια «ιδανική» διαδρομή [video]

Το νέο Ford Fiesta ST σε μια «ιδανική» διαδρομή [video]

Η καλοκαιρινή περίοδος για την ορεινή διαδρομή Via Campocatino στην Ιταλία, δημιουργεί την καλύτερη «πίστα» για το νέο μικρό hot hatch της Ford.

Σε υψόμετρο πάνω από τα 1.800 m, ο δρόμος από την πόλη Guarcino προς το χιονοδρομικό κέντρο του Campocatino γεμίζει τουρίστες και σκιέρ τους χειμερινούς μήνες.

Ωστόσο, για τους υπόλοιπους μήνες του χρόνου, η Via Campocatino είναι ένας ορεινός φιδίσιος δρόμος χωρίς κίνηση, μόλις 80 km ανατολικά της Ρώμης. Οι συνθήκες αυτή την χρονική περίοδο είναι ιδανικές για να ευχαριστηθείς οδήγηση.

Πρωταγωνιστές σε αυτό το επεισόδιο της σειράς «Europe’s Greatest Driving Roads» της Ford Performance είναι το νέο Fiesta ST και ο Βρετανός συνάδελφος Steve Sutcliffe.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Ακούστε το νέο, 3κύλινδρο Ford Fiesta ST [video]

Το νέο μικρό GTi της Ford αποτελεί την τρίτη γενιά Fiesta ST και είναι το πρώτο μοντέλο της Ford Performance με 3κύλινδρο κινητήρα. Το συγκεκριμένο μοτέρ αποδίδει 200 ίππους και 29,6 kgm ροπή, και σύμφωνα με την εταιρεία επιταχύνει το νέο μοντέλο από στάση στα 100 km/h σε 6,5”.

Επιπλέον, το νέο Fiesta ST διαθέτει τρία Driving Modes (Normal, Sport και Track) που επεμβαίνουν στην απόδοση του κινητήρα, την απόκριση του γκαζιού, στο βάρος του τιμονιού, στα ηλεκτρονικά βοηθήματα και τον ήχο της εξάτμισης, ενώ το σύστημα ελέγχου της ευστάθειας ESC διαθέτει τρεις επιλογές, δίνοντας την δυνατότητα και πλήρους απενεργοποίησής του.

[Πηγή: Ford]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube