Νεαρός ξοδεύει €1,5 εκατ. σε αυτοκίνητα από λάθος τράπεζας

Νεαρός ξοδεύει €1,5 εκατ. σε αυτοκίνητα από λάθος τράπεζας

Η τράπεζα του έδωσε κατά λάθος τη δυνατότητα υπερανάληψης χωρίς όριο, οπότε ο νεαρός Αυστραλός σήκωσε όσα μπορούσε και έζησε σαν πλούσιος.

Όταν σου προσφέρουν λεφτά χωρίς ανταλλάγματα μάλλον είναι δύσκολο να αντισταθείς και να μην αδράξεις την ευκαιρία για να ζήσεις για λίγο σαν playboy.

Αυτό τουλάχιστον έκανε ο νεαρός Αυστραλός Luke Moore από το 2010 και έπειτα, όταν ανακάλυψε τυχαία ότι λόγω κάποιου τεχνικού προβλήματος μία τράπεζα του έδινε τη δυνατότητα ανάληψης περισσότερων χρημάτων από όσα είχε στον λογαριασμό του, και μάλιστα χωρίς κανένα όριο. Αντί να ειδοποιήσει την τράπεζα για το λάθος, προτίμησε να ζήσει σαν πλούσιος, ξοδεύοντας όσα ήθελε και όπου ήθελε.

Έτσι, μεταξύ άλλων αγόρασε μια Aston Martin αξίας €65.000, μια Maserati 3200GT αξίας €25.000, ένα Hyundai Veloster, μία Alfa Romeo 156 και ένα ταχύπλοο αξίας €38.000. Απέκτησε ακόμα μια φανέλα που φορούσε κάποτε ο Michael Jordan και έκανε διακοπές σε πολυτελή θέρετρα σε όλο τον κόσμο, ξοδεύοντας συνολικά 2,1 εκατομμύρια δολάρια Αυστραλίας, δηλαδή σχεδόν… €1,5 εκατ. με τη σημερινή ισοτιμία. Όλα αυτά κράτησαν δύο χρόνια, μέχρι που η τράπεζα ανακάλυψε το λάθος της και ειδοποίησε τις αρχές, οι οποίες συνέλαβαν τον Moore.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Κάποτε μάζευε καρότσια στο mall και τώρα οδηγεί Pagani Huayra

Η ποινή που του επιβλήθηκε για τις πράξεις του ήταν τέσσερα χρόνια κάθειρξη. Όμως κατέθεσε έφεση, με το επιχείρημα ότι δεν εξαπάτησε κανέναν, αφού τα χρήματα του προσφέρονταν χωρίς κάποια παράνομη ενέργεια από την πλευρά του, και την περασμένη εβδομάδα βγήκε η απόφαση που τον αθωώνει. Σήμερα ο Moore μένει με τη μητέρα του και δηλώνει ότι προσπαθεί «να προσαρμοστεί ξανά στην πραγματική ζωή», μετά από μια μεγάλη περίοδο με «κοκαΐνη, στρίπερς και γρήγορα αυτοκίνητα». Μάλιστα, σύμφωνα με τη Sun, πλέον σπουδάζει για να γίνει… ποινικολόγος!

[Πηγή: The Sun]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube