Να τι σημαίνει 0-100 σε 2,7”! [videos]

Να τι σημαίνει 0-100 σε 2,7”! [videos]

Δείτε τις φάρσες που σκάρωσε πατέρας στα παιδιά του για να δείξει τη φοβερή επιτάχυνση του Tesla Model S P90D.

To ηλεκτρικό Tesla Model S είναι γνωστό για τη φοβερή του επιτάχυνση, ειδικά στο πρόγραμμα λειτουργίας “Ludicrous” (εξωφρενικό).

Ο πατέρας πρωταγωνιστής του video έχει παραγγείλει το νέο Model S P100D, αλλά και το P90D που έχει τώρα δεν είναι ευκαταφρόνητο αφού κάνει το 0-60 mph (0-96 km/h) σε μόλις 2,65” συναγωνιζόμενο τα καλύτερα supercars.

Το τι σημαίνει αυτό θέλει να μας δείξει γλαφυρά ο πατέρας πρωταγωνιστής, στήνοντας δύο φάρσες στα παιδιά του, ένα κορίτσι κι ένα αγοράκι.

Η πρώτη είναι μια παλιά σαδιστική ιδέα που είχε ο αείμνηστος Caroll Shelby για να επιδείξει την επιτάχυνση της 7λιτρης Shelby Cobra: Κολλάει ένα 100δόλαρο στο παρμπρίζ και λέει στο γιο του ότι αν καταφέρει να το πιάσει ενώ το αυτοκίνητο επιταχύνει, θα είναι δικό του για να αγοράσει ένα καινούργιο video game. Οι δυνάμεις της επιτάχυνσης όμως κρατάνε το παιδί κολλημένο στο κάθισμα.

Η δεύτερη φάρσα είναι ένα στοίχημα που βάζει ο πατέρας με τα δυο παιδιά, αν θα μπορούν να πιουν ένα ποτήρι νερό, χωρίς να τους χυθεί, την ώρα που το Tesla επιταχύνει.

Η πρώτη δοκιμή γίνεται σε μια ρεπρίζ εν κινήσει, και τα παιδιά αποτυγχάνουν παταγωδώς καθώς το νερό, παρασυρμένο από τις αδρανειακές δυνάμεις, τα κάνει μούσκεμα. Τα ίδια και χειρότερα συμβαίνουν και στη δεύτερή τους προσπάθεια, κατά την επιτάχυνση από στάση, παρότι ήδη ξέρουν τι θα συμβεί και προσπαθούν να πάρουν τα μέτρα τους.

Τα πλάνα σε αργή κίνηση, από διάφορες γωνίες, έχουν πλάκα. Και τα ίδια τα παιδιά δείχνουν να το διασκεδάζουν. Ίσως γιατί ο μικρός ήδη ήξερε ότι ο πατέρας του θα του αγόραζε το βιντεοπαιχνίδι έτσι κι αλλιώς…


Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube