Άλλη μια πρόταση για τη νέα Alfa Romeo Giulia

Άλλη μια πρόταση για τη νέα Alfa Romeo Giulia

Σχεδόν κάθε φίλος της Alfa Romeo έχει μια άποψη για το νέο μεσαίο μοντέλο της φίρμας, και αυτή εδώ είναι η πρόταση δύο ιταλών designers.

Αυτό το ψηφιακό σχέδιο-πρόταση για τη νέα Alfa Romeo Giulia δεν θυμίζει σε τίποτα όσα άλλα έχουμε δει μέχρι σήμερα. Έχει περισσότερες ακμές και έντονες αναφορές σε παλιότερα μοντέλα της φίρμας.

Η συγκεκριμένη Giulia αποτελεί τέκνο δύο Ιταλών: του Marco Procaccini της MPCardesign και του Rosario Dalessandro. Σχεδιαστικά παραπέμπει στη Giulia του 1962-1978, ενώ έχει ομοιότητες και με πιο πρόσφατα μοντέλα όπως τη GTV. Οι δύο σχεδιαστές βέβαια δεν σχετίζονται με κανένα τρόπο με την FCA, οπότε το πιθανότερο είναι ότι τίποτα από την πρότασή τους δεν θα περάσει στη Giulia παραγωγής.

Όπως ανακοίνωσε ο Sergio Marchionne η νέα Giulia θα παρουσιαστεί στις 24 Ιουνίου του 2015, ημέρα που συμπίπτει με τα 105α γενέθλια της Alfa Romeo. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες οι πιο προσιτές εκδόσεις της θα χρησιμοποιούν 4κύλινδρους κινητήρες με ισχύ από 105 έως 190 PS. Στην κορυφή της γκάμας θα βρίσκεται πάντως μια έκδοση με 6κύλινδρο κινητήρα turbo με περισσότερους από 400 ίππους, η οποία θα κληθεί να κοντράρει μοντέλα όπως η BMW M3 και η Mercedes-AMG C63.

[Πηγή: Virtualcar]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube