Με το Ford Focus RS ντριφτάρει και η γιαγιά σου [video]

Με το Ford Focus RS ντριφτάρει και η γιαγιά σου [video]

Για να δείξουν πόσο εύκολο είναι το drift με ένα Focus RS, οι μηχανικοί της Ford έβαλαν στη θέση του οδηγού... τον παππού και τη γιαγιά τους.

Πολύς λόγος έχει γίνει ήδη για το Drift mode του Ford Focus RS, και τώρα η αμερικανική National Grandparents Day μας δίνει μια ακόμα αφορμή να ασχοληθούμε με αυτό.

Έχουμε ήδη διαβάσει για τις προσπάθειες κάποιων Αυστραλών να απαγορεύσουν το Drift mode και έχουμε δει τις άσχημες συνέπειες που έχει η αλόγιστη χρήση του στο δρόμο. Σήμερα, ας δούμε κάτι αρκετά πιο ανάλαφρο, και συγκεκριμένα το πόσο εύκολο είναι να ντριφτάρεις με το Focus RS, ανεξαρτήτως της ηλικίας αλλά και της σχέσης σου με τη σπορ οδήγηση.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Στολίζοντας donuts με ένα Nissan 370Z Nismo [video]

Στις 11 Σεπτεμβρίου, ημέρα ηλικιωμένων στις ΗΠΑ (National Grandparents Day), τρεις μηχανικοί της Ford κάλεσαν τον παππού ή τη γιαγιά τους σε μια πίστα δοκιμών. Αρχικά οι ηλικιωμένοι κάθισαν δίπλα σε έναν επαγγελματία οδηγό της Ford, για να τους δείξει πώς γίνεται και να συνηθίσουν την αίσθηση ενός αυτοκινήτου που κινείται γλιστρώντας ελεγχόμενα. Και στη συνέχεια έπιασαν το τιμόνι για να δοκιμάσουν οι ίδιοι.

Δείτε στο video που ακολουθεί πώς τα πήγαν:

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube