Κομμένες μέχρι το 2020 οι σπορ Maserati [video]

Κομμένες μέχρι το 2020 οι σπορ Maserati [video]

Η παραγωγή των GranTurismo και GranCabrio θα τελειώσει το 2017 και ο αντικαταστάτης τους θα κάνει την εμφάνισή του το 2020.

Σύμφωνα με την Maserati, κύρια ενασχόληση της για το άμεσο μέλλον είναι τα SUV.

Με την αύξηση των πωλήσεων της κατά 21% χάρη στη νέα Levante, η ιταλική εταιρεία θα εστιάσει σε 4θυρα μοντέλα και Crossover. Αυτό μεταφράζεται σε μια παύση των εργασιών στα σπορ αυτοκίνητα, και άρα ο αντικαταστάτης των GranTurismo και GranCabrio θα καθυστερήσει και άλλο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Οδηγούμε τη Maserati GranTurismo MC Stradale [video]

Σε αναφορές στον βρετανικό Τύπο, η παραγωγή των GranTurismo και GranCabrio θα τερματιστεί το 2017 και οι αντικαταστάτες δεν θα κάνουν την εμφάνισή τους πριν το 2020. Όπως καταλαβαίνετε, αυτό σημαίνει ότι η ιταλική εταιρεία θα μείνει για τρία χρόνια χωρίς σπορ μοντέλα, προσφέροντας μόνο τις Ghibli, Quattroporte και Levante.

Τα νέα όπως καταλαβαίνετε δεν είναι ευχάριστα, αλλά δεν πρέπει να απογοητευόμαστε. Σύμφωνα με δηλώσεις του Giulio Pastore, Διευθύνων Σύμβουλος του Ευρωπαϊκού τμήματος της Maserati, «η Maserati πρέπει να έχει σπορ μοντέλα και θέλουμε να προσφέρουμε δύο μοντέλα ξανά». Μάλιστα ο CEO εξ Αμερικής, Reid Bigland επιβεβαίωσε ότι η Alfieri (φωτογραφίες) δεν είναι «νεκρή», αλλά βρίσκεται σε αναμονή μέχρι την κατάλληλη στιγμή.

[Πηγή: car]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube