Κέρδισε τώρα τη Lamborghini Huracán EVO RWD της Lady Gaga!

Κέρδισε τώρα τη Lamborghini Huracán EVO RWD της Lady Gaga!

Η Lady Gaga δίνει την προσωπική της Lamborghini Huracán EVO RWD ως μέρος κλήρωσης προς όφελος πολλών φιλανθρωπικών οργανώσεων. Η Huracán αυτή είναι η πρωταγωνίστρια του πρόσφατου κλιπ «911».

Lamborghini  Huracán EVO RWD

Να μια είδηση που θα ευχαριστήσει τόσο τους οπαδούς της Lamborghini όσο και της Lady Gaga. Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια, ηθοποιός και τραγουδοποιός βάζει στη λοταρία την προσωπική της  Huracán EVO RWD που είδαμε στο τελευταίο της βιντεοκλίπ «911». 

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 17 Δεκεμβρίου και η ιδέα είναι να συγκεντρώσει χρήματα για το ίδρυμα «Born This Way». Τα έσοδα θα χρησιμοποιηθούν για να βοηθήσουν άτομα που αντιμετωπίζουν δυσκολίες να ξεπεράσουν την κρίση του κορονοϊού.

Lamborghini  Huracán EVO RWD

Για να πάρει κάποιος μέρος είναι απλό. Αρκεί να εγγραφεί μέσω αυτού του λινκ στην πλατφόρμα Omaze. Προφανώς όσο υψηλότερη είναι η προσφορά τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες νίκης. Ωστόσο, η εγγραφή δεν απαιτεί χρήματα για δωρεά. 

Εμείς να θυμίσουμε ότι η Lamborghini Huracán EVO RWD φοράει ατμοσφαιρικό μοτέρ V10 με 610 άλογα και κίνηση μόνο στους πίσω τροχούς.

Δείτε τη Lambo στο πρόσfατο κλιπ της Lady Gaga

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube