Καταστροφική ανάβαση σε γιγάντιο αμμόλοφο [video]

Καταστροφική ανάβαση σε γιγάντιο αμμόλοφο [video]

Η ανάβαση αμμόλοφων αποτελεί αγαπημένη, διασκεδαστική ενασχόληση και χόμπι στη Σαουδική Αραβία, όχι όμως πάντα με την αντίστοιχη διασκεδαστική κατάληξη.

Όταν η χώρα σου στο μεγαλύτερο μέρος της καλύπτεται από έρημο, προφανώς κι ένα από τα πεδία 4x4 αποτελούν και οι αμμόλοφοι.

Και μιας και το χρήμα δεν λείπει, η εικόνα θηριωδών τζιπ και κάθε είδους τετρακίνητων με την ανάλογη για την περίσταση απόσταση από το έδαφος να σκαρφαλώνουν σε αμμόλοφους είναι μια οικεία εικόνα στη χώρα αυτή.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Δοκιμάζουμε τo Toyota Hilux Double Cab 2.4 150 PS

Στο video που θα δείτε, αυτά τα παιδιά με το «αγροτικό» Toyota Hilux, που σημειωτέον ακούγεται να βελάζει κι από το tuning, κατάφεραν να φτάσουν στην κορυφή αυτού του γιγάντιου θίνα, χωρίς μάλιστα να κομπλάρουν το 4x4. Για κακή τους τύχη όμως, ο οδηγός έκανε λάθος στρίβοντας και, χωρίς κίνηση στον εμπρός άξονα, αυτός «δάγκωσε» στη βαθιά άμμο και ανατράπηκε.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Drag race σε αμμόλοφο: Mercedes G500 4x4² vs. Toyota Land Cruiser vs. Nissan Patrol [video]

Μπορείτε ακόμη να δείτε τον οδηγό και τους δύο επιβάτες να εκσφενδονίζονται έξω από το αυτοκίνητο, καθώς κατά τα ειωθότα της χώρας οι ζώνες ασφαλείας είναι διακοσμητικές, αλλά να τη γλιτώνουν μάλλον με αμυχές.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube