Καινούργιο MX-5 τρακάρει και η Mazda το αντικαθιστά δωρεάν

Καινούργιο MX-5 τρακάρει και η Mazda το αντικαθιστά δωρεάν

Η στενοχώρια του να τρακάρεις το καινούργιο σου Mazda MX-5 λίγα λεπτά μετά την παραλαβή του, γιατρεύεται κάπως όταν η εταιρία σου το αντικαθιστά δωρεάν!

Κανείς δεν θα ήθελε να βρίσκεται στη θέση του ιδιοκτήτη ενός ολοκαίνουργιου Mazda MX-5 που το τράκαρε πριν προλάβει να διανύσει δύο χιλιόμετρα μετά την παραλαβή του. Ωστόσο αρκεί μια κίνηση καλής θέλησης από τη Mazda για να απαλύνει αρκετά τον πόνο.

Το περασμένο Σάββατο ένας κάτοικος της πόλης Jacksonville στη Florida, ο οποίος ακούει στο ιντερνετικό ψευδώνυμο SCSM, παρέλαβε μετά από μερικούς μήνες αναμονής το καινούργιο του Mazda MX-5 από την τοπική αντιπροσωπεία. Ήταν μάλιστα ένα από τα 1.000 Launch Edition που θα διατεθούν στην αγορά των ΗΠΑ. Όμως η πρώτη βόλτα με το νέο του roadster δεν θα διαρκούσε πολύ, αφού μόλις ένα μίλι μακριά από την αντιπροσωπεία ενεπλάκη σε τροχαίο.

Ένα pick-up Ford F-150 έπεσε με ταχύτητα στο πίσω μέρος του MX-5, και το παρέσυρε μέχρι να χτυπήσει με δύναμη και το αυτοκίνητο που βρισκόταν μπροστά του. Η σύζυγός του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες και αυτός έμεινε να μετράει τις ζημιές στο καινούργιο του απόκτημα. Αναλογιζόταν μάλιστα τους μπελάδες στους οποίους θα έμπαινε τις επόμενες μέρες, τη διαδικασία που θα έπρεπε να ακολουθήσει με τις ασφαλιστικές και το πώς το ΜΧ-5 θα ξαναγινόταν σαν καινούργιο.



Όμως ο τοπικός αντιπρόσωπος δεν ήθελε να αφήσει ένα ατυχές συμβάν να κάνει έναν πελάτη του δυστυχισμένο. Έτσι, σε συνεργασία με τη Mazda USA, τη Δευτέρα είχε ήδη κανονιστεί να έρθει ένα άλλο Mazda MX-5 Launch Edition για τον άτυχο ιδιοκτήτη. Απλώς θα περιμένει μέχρι τις 15 Αυγούστου για την παραλαβή του.

Αξίζει να σημειωθεί βέβαια πως η Mazda USA δεν είχε καμία υποχρέωση να προχωρήσει σε αντικατάσταση αυτοκινήτου, εφόσον το ατύχημα δεν έγινε ούτε από υπάλληλό της ούτε στις εγκαταστάσεις της, αλλά από τον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου και σε δημόσιο δρόμο. Αν σκεφτούμε όμως πόση θετική δημοσιότητα παίρνει ήδη από αυτή την καλή της πράξη, σίγουρα θα βγει κερδισμένη...

[Πηγή: Carscoops]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube