Το ιδανικό σπίτι-γκαράζ για συλλέκτες βρίσκεται στο Seattle

Το ιδανικό σπίτι-γκαράζ για συλλέκτες βρίσκεται στο Seattle

Ξέρουμε πολλούς που αν μπορούσαν θα έβαζαν το αυτοκίνητό τους μέσα στο σπίτι, και αυτό εδώ μπορεί να φιλοξενήσει 16 αυτοκίνητα στο σαλόνι του.

Η συγκεκριμένη κατοικία που πωλείται σήμερα προς $4 εκατ. σίγουρα αποτελεί ευσεβή πόθο για τους περισσότερους από εμάς. Τι καλύτερο από ένα σπίτι σε μια ειδυλλιακή τοποθεσία που μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 16 αυτοκίνητα στο σαλόνι του;

Παρότι η αγγελία πώλησης του ασυνήθιστου αυτού ακινήτου προφανώς δεν αναφέρει τον σημερινό ιδιοκτήτη, έχει αποκαλυφθεί ότι πρόκειται για τον Rodney Olson, επιχειρηματία που ασχολείται ως επί το πλείστον με ξενοδοχεία. Και το σπίτι του στο Seattle, όπως μπορούμε να δούμε, είναι ένα ξενοδοχείο όπου τα αυτοκίνητα είναι οι τιμώμενοι επισκέπτες και οι άνθρωποι οι... ρεσεψιονίστ.

Η πρόσοψη του σπιτιού δεν σε προϊδεάζει καθόλου για το τι κρύβει μέσα, αφού σε αυτό που φαίνεται ως ισόγειο γκαράζ χωράνε με το ζόρι δύο αυτοκίνητα. Εκεί όμως υπάρχει ένα ασανσέρ για τον πρώτο όροφο, μέσα στο σπίτι, όπου υπάρχει αρκετός χώρος για τη στάθμευση 16 αυτοκινήτων σε απόσταση αναπνοής από το σαλόνι του σπιτιού.

Σε αντίθεση με την έπαυλη με το υπόγειο γκαράζ των $5 εκατ. που είχαμε δει πρόσφατα, σε αυτή την περίπτωση η αίθουσα των αυτοκινήτων περιβάλλεται από τζάμια οπότε η συλλογή είναι ορατή από τις τρεις πλευρές του σπιτιού, εκτός από την πρόσοψη. Είναι προφανές άλλωστε ότι τα αυτοκίνητα είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σε αυτό το σπίτι, αφού για τους ανθρώπους που μένουν εδώ υπάρχουν χώροι πολυτελείς μεν, μικροί δε.

Αν πάντα θέλατε να κοιμάστε δίπλα στα αυτοκίνητά σας και είστε διατεθειμένοι να μετακομίσετε στο Bellevue, λίγο έξω από το Seattle, σημειώστε ότι το ακίνητο πωλείται αυτή τη στιγμή προς $4 εκατ. (€3,03 εκατ.).

[Πηγές: Redfin, Seattle Bubble]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube