Η Aston Martin DB10, η ταινία Spectre και οι εκμυστηρεύσεις των συντελεστών [video]

Η Aston Martin DB10, η ταινία Spectre και οι εκμυστηρεύσεις των συντελεστών [video]

Aston Martin DB10: O Daniel Craig και το η ομάδα της ταινίας Spectre μιλούν για το αυτοκίνητο του 007

Μια αποστολή του James Bond, του θρυλικού πράκτορα 007, δεν θα χαρακτηριζόταν ποτέ πλήρης αν δεν συνοδευόταν από μια αυτοκινητική καταδίωξη.

Και στην ταινία Spectre απέκτησε άλλη υπόσταση, μιας και η Aston Martin DB10 κατασκευάστηκε ειδικά για το σκοπό αυτό. Αυτή η Aston, ως το προσωπικό αυτοκίνητο του 007, βρίσκεται στη πρώτη γραμμή της αυτοκινητικής επικαιρότητας από την πρώτη στιγμή που βγήκε στον αέρα το πρώτο τρέιλερ της ταινίας. Οι άνθρωποι της Αston Μartin στο Gaydon δημιούργησαν αυτό που ξέρουν να κάνουν καλύτερα. Ένα σούπερκαρ. Ένα αυτοκίνητο που αρμόζει σε μια κατασκοπική ταινία και που μάλιστα το έφτιαξαν σε ακόμη δύο κομμάτια που χρησιμοποιήθηκαν στις επικίνδυνες σκηνές.

Ένα τελευταίο video δείχνει την ομάδα του Spectre, περιλαμβανομένων του Daniel Craig, του σκηνοθέτη Sam Mendes και των stuntmen, να μιλούν για το περίτεχνο αυτοκίνητο της Aston. Ο «James Bond» λέει ότι η ταινία ήταν ιδιαίτερη τυχερή που είχε στα χέρια της ένα αυτοκίνητο της αξίας της DB10, με τoν Mendes να προσυπογράφει τα συναισθήματα του κινηματογραφικού ήρωά του.

[Πηγή Aston Martin]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube