H DB10 του James Bond αιφνιδιάζει τους πάντες σε γύρισμα του Spectre [video]

H DB10 του James Bond αιφνιδιάζει τους πάντες σε γύρισμα του Spectre [video]

Ανακαλύψτε σε video τις πρώτες εικόνες της καινούργιας Aston Martin του James Bond, της DB10, σε δράση, στα γυρίσματα του Spectre.

Μερικές ημέρες αργότερα από την ανακοίνωση της Jaguar Land Rover για την παρουσία της στο κάστινγκ του Spectre, της επόμενης ταινίας του James Bond, είναι η Aston Martin DB10, το καινούργιο αυτοκίνητο του 007, που μας «αναγκάζει» να ξαναμιλήσουμε γι’ αυτό.

Η αιτία μας δόθηκε από ένα video από το παρασκήνιο των γυρισμάτων που ανέβηκε εδώ και λίγες ώρες στο web. Τα γυρίσματα έγιναν στην Αγγλία, στο παλάτι του Blenheim, στο Woodstock. Ήταν εκεί όπου όλη η βάρδια του γυρίσματος κατελήφθη εξ απήνης, καθώς οι κασκαντέρ έκαναν κάμποσες... ζεϊμπεκιές με την Aston Martin DB10 σε ένα πάρκινγκ, για να αποφύγουν τους πυροβολισμούς που έπεφταν από τα παράθυρα του παλατιού.

Προφανώς και η ποιότητα του video δεν είναι τέλεια, αλλά μας επιτρέπει να πάρουμε μια πρώτη γεύση από το Spectre, αλλά και να θαυμάσουμε την DB10 από κάθε γωνία της. Μια DB10 στην οποία η Jaguar C-X75 που βλέπουμε στο βάθος θα αναλάβει να την καταδιώξει, εδώ μέσα σε αυτό το πάρκινγκ που είναι φίσκα σε τρομερά αυτοκίνητα: Ferrari 355 Spider, Bugatti EB110, Rolls-Royce Phantom Drophead Coupé, Porsche 959, Bentley Arnage T, Audi R8 GT...

Να σημειώσουμε επίσης την παρουσία και μιας δεύτερης DB10, με μια θέση οδήγησης στην... οροφή, για τις σκηνές κατά τις οποίες ο Daniel Craig θα είναι στο τιμόνι...

Δείτε τις πρώτες εικόνες της νέας Aston DB10 εδώ!

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube