Η αποτυχημένη προσπέραση κατέληξε σε θανατηφόρα μετωπική [video]

Η αποτυχημένη προσπέραση κατέληξε σε θανατηφόρα μετωπική [video]

H απειρία του οδηγού έφερε σε μια προσπέραση την απότομη επαναφορά στη λωρίδα, την υπερστροφή, την υπερδιόρθωση και τελικά τη θανατηφόρο μετωπική σύγκρουση.

Το συμβάν που βλέπετε βιντεοσκοπήθηκε από κάμερα ταμπλό κάπου στη Ρωσία και εξελίχτηκε με το χειρότερο δυνατό τρόπο. Αποτέλεσμα μιας προσπέρασης που πήγε όσο λάθος και άσχημα μπορούσε να πάει.

Το οπτικό υλικό δείχνει τον οδηγό να προσπαθεί να προσπεράσει ένα φορτηγό. Η προσπέραση διαρκεί δυσανάλογα για την ασφάλεια πολλή ώρα, ενώ ακούγεται ένας άντρας που είτε δίνει οδηγίες είτε κάνει παρατηρήσεις για τον τρόπο οδήγησης. Αφού αφήνει πίσω του το φορτηγό, ο οδηγός του αυτοκινήτου κόβει δυνατά το τιμόνι για να επανέλθει στη λωρίδα του. Μια κίνηση που, είτε έγινε από απειρία είτε από φόβο για το αντιθέτως ερχόμενο Lada Samara, κάνει το αυτοκίνητο να υπερστρέψει και στη διόρθωση από μέρους του οδηγού να αλλάξει και πάλι λωρίδα να καρφωθεί στο προηγούμενο Samara. Ελιγμός που άφησε ανήμπορο τον οδηγό του τελευταίου να αντιδράσει και να αποφύγει την μετωπική σύγκρουση. 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Μετωπική με τα όλα της [video]

Σύμφωνα με αυτόν που ανέβασε το video, o οδηγός που ευθύνεται για το τρομακτικό δυστύχημα ήταν γυναίκα και σύζυγος του άντρα που ακούγεται και ο οποίος της λέει να κάνει γρήγορα. Αν και στα ρωσικά, αυτή ακούγεται να τον προσφωνεί «μπαμπά».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Προσπέρασε από δεξιά κι έκανε μετωπική αριστερά [video]  

Η τραγική κατάληξη ήταν να σκοτωθούν όλοι οι επιβάτες και στα δύο αυτοκίνητα, σύμφωνα με την περιγραφή.

Προσοχή! Οι σκληρές εικόνες του video ενδεχομένως να ενοχλήσουν κάποιος από τους θεατές.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube