H Mercedes-Benz εισάγει το Apple Music στις EQS, C και S-Class

H Mercedes-Benz εισάγει το Apple Music στις EQS, C και S-Class

Την πρόσβαση, μέσω streaming, σε περισσότερα από 75 εκ. τραγούδια θα έχουν οι κάτοχοι των Mercedes-Benz EQS, C-Class και S-Class, μέσω του συστήματος MBUX που φέρουν τα αυτοκίνητά τους.

Η υπηρεσία αυτή προσφέρει πρακτικά μία ατελείωτη λίστα τραγουδιών, που μπορεί να καλύψει κάθε γούστο. Το μόνο που χρειάζεται είναι να έχει κανείς συνδρομή στο Apple Music και να συνδεθεί στο λογαριασμό Mercedes me του αυτοκινήτου του. Πέρα από τα μεμονωμένα τραγούδια, διατίθενται επίσης χιλιάδες έτοιμες playlists και καθημερινές επιλογές από ειδικούς και παραγωγούς των Apple Music 1, Apple Music Hits και Apple Music Country.

«Χρησιμοποιούμε τις δυνατότητες ψηφιοποίησης μέσω ενημερώσεων over-the-air για να κάνουμε το χρόνο που περνούν οι πελάτες μας στη Mercedes τους όσο πιο διασκεδαστικό και ικανοποιητικό γίνεται. Η απρόσκοπτη ενσωμάτωση της διαδικτυακής ροής μουσικής προσφέρει στους πελάτες ψηφιακή πρόσβαση στην προσωπική τους μουσική απόλαυση. Με το Apple Music έχουμε πλέον ενσωματώσει πλήρως μια ακόμα υπηρεσία που ταιριάζει απόλυτα στο διαδικτυακό χαρτοφυλάκιο μουσικής της Mercedes-Benz», αναφέρει σχετικά ο Sajjad Khan, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Mercedes-Benz AG και CTO.

Οι άνθρωποι της εταιρίας έχουν φροντίσει ώστε όλη η εμπειρία να είναι φιλική προς το χρήστη, χωρίς ενδιάμεσες διαφημίσεις και με εύκολο χειρισμό, που περιλαμβάνει και φωνητικές εντολές. Αρχικά η υπηρεσία θα είναι άμεσα διαθέσιμη σε όσες νέες C-Class και S-Class κατασκευάζονται από εδώ και στο εξής. Από το καλοκαίρι στους χρήστες θα προστεθούν οι κάτοχοι της EQS, ενώ αργότερα, μέσα στο χρόνο, η υπηρεσία θα ενεργοποιηθεί, μέσω over-the-air αναβάθμισης, σε όσους έχουν ήδη αγοράσει C-Class και S-Class με ενσωματωμένο το τελευταίας γενιάς MBUX της φίρμας. 
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube