Main menu

Ντίνος Παπαγιαννόπουλος
Παρασκευή, 19 Μαΐου 2017 - 4:31μμ

Γιαγιά στην Αγγλία οδηγεί 500 χιλιόμετρα επειδή έχασε την έξοδο!

Μια 83χρονη κυρία από το Worcester στην Αγγλία οδήγησε για 480 χιλιόμετρα για να πάει στο ραντεβού με τον γιατρό της. Με τη διαφορά πως το νοσοκομείο ήταν μόλις 16 χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι της...
Αυτό που για τη Valerie Johnson (αυτό είναι το όνομα της συμπαθούς γιαγιάς) ξεκίνησε ως ένα καθιερωμένο τσεκάπ, κατέληξε να γίνει ένα απίθανο road trip στη...Σκωτία.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του Independent που δημοσίευσε το περιστατικό, φαίνεται ότι τη συγκεκριμένη ημέρα που η κυρία Johnson ξεκίνησε για το νοσοκομείο κάποιοι δρόμοι ήταν κλειστοί κοντά στο σπίτι της, λόγω έργων. Οι παρακάμψεις αποπροσανατόλισαν την γηραιά κυρία, η οποία από εκεί και πέρα οδήγησε για οχτώ (!) συνεχόμενες ώρες, πριν καταλήξει στο Larkhall, στη Σκωτία.

Και αυτό μόνο επειδή έμεινε από καύσιμο. Στο μεταξύ η κόρη της, Karen Maskell, είχε ήδη ειδοποιήσει την Αστυνομία για να δηλώσει εξαφάνιση και ανακουφισμένη έκλεισε αεροπορικό εισιτήριο για τη Σκωτία προκειμένου να παραλάβει τη μητέρα της.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Γιαγιά φρικάρει με την αυτόνομη οδήγηση [video]


«Ο γείτονας της μαμάς μου τηλεφώνησε για να μου πει ότι δεν είχε γυρίσει ακόμα από το Νοσοκομείο και ανησυχούσε. Πίστεψα ότι είχε εμπλακεί σε κάποιο ατύχημα» ανέφερε χαρακτηριστικά η κόρη της γιαγιάς. «Καλέσαμε την Αστυνομία και μέχρι να πάω στο σπίτι της μαμάς μου, με πήραν πίσω και μου είπαν ότι εντόπισαν το αυτοκίνητό της σε κάμερα κυκλοφορίας κοντά στο Preston, στις 11 το πρωί. Τους είπα πως αποκλείεται να είναι η μαμά μου, διότι δεν της αρέσει καθόλου να οδηγεί και συνήθως δεν οδηγεί για περισσότερα από πέντε χιλιόμετρα. Όταν όμως είδα το video συνειδητοποίησα ότι όντως ήταν εκείνη και εξακολουθούσε να οδηγεί απτόητη προς τα βόρεια. Έτσι αναγκαστήκαμε να ειδοποιήσουμε και την αστυνομία στη Σκωτία.

Τελικά το αυτοκίνητο της γιαγιάς σταμάτησε στη μέση του δρόμου, επειδή απλώς έμεινε από καύσιμο και η η κυρία Johnson είπε σε ένα ζευγάρι που έμενε εκεί κοντά ότι είχε χαθεί και χρειαζόταν βοήθεια. Αυτοί τηλεφώνησαν στο τοπικό αστυνομικό τμήμα, το οποίο με τη σειρά του επικοινώνησε με την αστυνομία στην Αγγλία και ειδοποίησαν την Maskell ότι η μητέρα της βρέθηκε και είναι καλά. Το ζευγάρι φιλοξένησε για μερικές ώρες τη συμπαθή αδέσποτη γιαγιά, μέχρι να φτάσει αεροπορικώς από την Αγγλία η κόρη της για να την παραλάβει 

Κάθε αναγνώστης του drive.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam).
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Σχεδιασμός, Ανάπτυξη και Φιλοξενία