Furious 7: Ξεπέρασε το 1 δις στο box office [video]

Furious 7: Ξεπέρασε το 1 δις στο box office [video]

Οι εισπράξεις της ξεπέρασαν ακόμα και τις προσδοκίες των παραγωγών.

Το Furious 7 χρειάστηκε μόλις 17 ημέρες για να ξεπεράσει το 1 δισεκατομμύριο δολάρια σε εισπράξεις παγκοσμίως.

Ο αντιπρόεδρος του στούντιο, Ron Meyer, δήλωσε πως πρόκειται για την πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο στα 103 χρόνια ιστορίας της Universal, κάτι που δεν κατάφεραν ούτε επιτυχημένες ταινίες όπως το Jurassic Park.

Το Furious 7 έγινε το 20ό φιλμ που μπήκε στη λίστα των «billion dollar movies» στην οποία ανήκουν, μεταξύ άλλων, ο Τιτανικός (1997) και το Avatar (2009).

Ο Meyer αναφέρθηκε και στην τραγική απώλεια του Paul Walker τον Νοέμβριο του 2013 σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα σε ηλικία μόλις 40 ετών και ενώ βρισκόταν στη μέση των γυρισμάτων, με τους αδελφούς του Caleb και Cody να συμμετέχουν σε ορισμένες σκηνές που έπρεπε να ολοκληρωθούν.

«Είμαστε όλοι θλιμμένοι και, ταυτόχρονα, νιώθουμε πως είναι μεγάλη μας τιμή το ότι αποτελέσαμε κομμάτι της τελευταίας παράστασης στην καριέρα του Paul. Όταν συνέβη το τραγικό αυτό γεγονός, κάναμε αυτό που έπρεπε: επικεντρωθήκαμε πρώτα στην οικογένειά του. Μετά μιλήσαμε στους φαν, και στη συνέχεια συνεχίσαμε τα γυρίσματα μιας ταινίας για την οποίοι όλοι θα είμασταν περήφανοι.»

[Πηγή: NBCUniversal]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube