Το επίσημο τρέιλερ της ταινίας Fast & Furious 7

Το επίσημο τρέιλερ της ταινίας Fast & Furious 7

Αυτό είναι το πρώτο επίσημο τρέιλερ της ταινία Fast & Furious 7 στην οποία πρωταγωνιστεί και ο Paul Walker, ο οποίος έχασε τη ζωή του πέρσι σε αυτοκινητιστικό ατύχημα.

Η έβδομη και πλέον πολυαναμενόμενη, λόγω του θανάτου του Paul Walker, συνέχεια του Fast & Furious είναι γεγονός και η Universal Studios το πιστοποιεί με τη δημοσιοποίηση του επίσημου τρέιλερ.

Το τελευταίο είναι διάρκειας 2,5 λεπτών και δείχνει ότι η δημοφιλής σειρά περνά σε νέο επίπεδο. Δεν είναι λίγοι οι κριτικοί που έτρεξαν να προδιαγράψουν ότι το εντυπωσιακό τρέιλερ υπόσχεται μια εξίσου εντυπωσιακή περιπέτεια που θα είναι ίσως η καλύτερη ταινία της σειράς.

Στο τρέιλερ βλέπουμε και πολλές σκηνές με τον Paul Walker, ο οποίος δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει την ταινία. Για το λόγο αυτό οι παραγωγοί προσέλαβαν τέσσερις ηθοποιούς με πανομοιότυπο σωματότυπο με αυτόν του Paul Walker οι οποίοι χρησίμευσαν σαν βάση για να «χτίσουν» πάνω σε αυτούς το πρόσωπο και τη φωνή του ηθοποιού με ειδικά εφέ και την τεχνολογία CGI.

Η επίσημη πρεμιέρα της νέας ταινίας στις ΗΠΑ είναι προγραμματισμένη για τις 3 Απριλίου του 2015. Μέχρι τότε, μπορείτε να πάρτε μια γεύση από το επίσημο τρέιλερ.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube