Ford: Η έλευση του Fiesta Active θα φέρει και άλλες τέτοιες εκδόσεις

Ford: Η έλευση του Fiesta Active θα φέρει και άλλες τέτοιες εκδόσεις

Η Ford θα παρουσιάσει “crossover” εκδόσεις Active και για άλλα μοντέλα της.

Είναι αρκετά πιθανό να δούμε εκδόσεις Active σε διάφορα μοντέλα δρόμου της Ford, όπως συνέβη και με την τελευταία έβδομη γενιά του Fiesta.

Η έκδοση Active του νέου Fiesta είναι μία από τις τέσσερις εκδόσεις του μοντέλου που παρουσιάστηκαν εχθές το βράδυ στην Κολωνία. Η συγκεκριμένη έκδοση φέρει αυξημένη απόσταση από το έδαφος και πλαστικά προστατευτικά περιμετρικά του αμαξώματος, έτσι ώστε να παραπέμπει αισθητικά σε SUV και crossover, χωρίς όμως να έχει βλέψεις να λερώσει τους τροχούς του σε χώμα ή λάσπη.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ   Δοκιμάζουμε το Ford EcoSport 1.0 EcoBoost 140 PS

Το αφεντικό της Ford Europe, Jim Farley, ανάφερε μάλιστα ότι το νέο Ford Fiesta Active δεν αναμένεται να κόψει την εμπορική φόρα του EcoSport, μοντέλου που καλείται να κοντράρει όλα τα μικρά crossover. Επιπλέον, άφησε να εννοηθεί ότι η Ford εξετάζει πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να παρουσιαστούν εκδόσεις Active και για άλλα μοντέλα της. Κύριος στόχος των εκδόσεων αυτών δεν είναι οι αγοραστές που αναζητούν τόσο την αυξημένη απόσταση από το έδαφος, αλλά την ψηλή και εποπτική θέση οδήγησης.

Δεν η πρώτη φορά που βλέπουμε την Ford να φτιάχνει ένα Fiesta με αυξημένη απόσταση από το έδαφος, μιας και πριν μια δεκαετία είχε παρουσιάσει το Fusion που βασιζόταν στο Fiesta πέμπτης γενιάς, αλλά δεν είχε μεγάλη εμπορική απήχηση.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube