Φιλμ για τον Ferruccio Lamborghini

Φιλμ για τον Ferruccio Lamborghini

Η μεγάλη οθόνη ετοιμάζεται να υποδεχτεί τους μεγάλους της αυτοκίνησης. Ύστερα από τον Enzo Ferrari, σειρά έχει ο Ferruccio Lamborghini και η φίρμα του.

Μάθαμε, εδώ και κάμποσους μήνες, ότι ξεκίνησε η δημιουργία ενός φιλμ για τη ζωή του Enzo Ferrari, ενός προσώπου που αποτελεί μύθο της αυτοκίνησης.

Σύμφωνα με πληροφορίες που προέρχονται από τον Guardian, ο Robert de Niro θα ενσάρκωνε στη μεγάλη οθόνη τον Commendatore, αλλά από το φθινόπωρο κυκλοφορεί και το όνομα του Christian Bale για να «παίξει» τον Γέρο. Βέβαια υπάρχει η πιθανότητα να πρωταγωνιστούν και οι δύο, ενσαρκώνοντάς τον σε διαφορετικές περιόδους της ζωής του. Αλλά αυτά για την ώρα δεν αποτελούν παρά μόνο υποθέσεις.

Περιμένοντας το τελικό καστ τα ταινίας, έγινε γνωστό ότι και το αντίπαλο δέος από τη Sant'Agata θα αποτυπώσει τις δικές του στιγμές δόξας στο σελιλόιντ. Η ζωή του Ferruccio Lamborghini και της ομώνυμης μάρκας ανακοινώθηκε ότι θα γίνει κι αυτή φιλμ. Ο άνθρωπος που ύστερα από τα τρακτέρ έφτιαξε τα αυτοκίνητα με το μαινόμενο ταύρο, αγαπούσε τη μεγάλη ζωή και τις γυναίκες. Όλος αυτός ο συνδυασμός λοιπόν αποτελεί από μόνος του ένα καλό λόγο για να το συναντήσεις στις σκοτεινές αίθουσες.

Τα γυρίσματα της ταινίας θα ξεκινήσουν μέσα στο 2016, οπότε και θα μάθουμε περισσότερα για το κάστινγκ και λεπτομέρειες για την ταινία. Το βιβλίο του γιού του Tonino Lamborghini θα αποτελέσει τη βάση γι’ αυτή την ταινία μεγάλου μήκους.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube