O Christian Bale θα ενσαρκώσει τον Enzo Ferrari στη μεγάλη οθόνη

O Christian Bale θα ενσαρκώσει τον Enzo Ferrari στη μεγάλη οθόνη

Μετά τον Batman και το Όσκαρ με την ταινία “The Fighter”, o Christian Bale δέχθηκε έναν ακόμη ρόλο πρόκληση για την καριέρα του: να ενσαρκώσει στη μεγάλη οθόνη τον Enzo Ferrari.

Ευτυχώς για εμάς, οι αυτοκινητικού περιεχομένου ταινίες φαίνεται να έχουν μεγάλη πέραση στο Hollywood τελευταία και έτσι μετά το “Rush”, στα σκαριά βρίσκεται μια ακόμα ταινία η οποία αναμένεται να συναρπάσει τους φίλους των αυτοκινήτων και της Ferrari.

Δημοσιεύματα του Τύπου που ασχολείται με την μεγάλη οθόνη αναφέρουν ότι ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός, Christian Bale, δέχθηκε να πρωταγωνιστήσει σε μια βιογραφική ταινία για τον θρυλικό Enzo Ferrari.

Τα γυρίσματα της ταινίας αναμένεται να ξεκινήσουν σε ένα χρόνο, με την παραγωγή και την σκηνοθεσία της να έχει αναλάβει ο Μichael Mann, που έχει σκηνοθετήσει τον “Τελευταίο των Μοϊκανών” και το “Ali”, τη βιογραφία του θρυλικού μποξέρ Μοχάμεντ Άλι.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, το έτος στο οποίο θα διαδραματίζεται κατά κύριο λόγο η ταινία είναι το σημαδιακό 1957, στην πιο δύσκολη ίσως περίοδο του Γέρου του Μαρανέλο. Ήταν η χρονιά που ο Alfonso de Portago είχε ένα ατύχημα με μια Ferrari 335S στο τελευταίο Mille Miglia που διοργανώθηκε, στο οποίο σκοτώθηκε ο ίδιος, ο συνοδηγός του και 9 ακόμα θεατές. Τραγικό ατύχημα που συνέβη περίπου ένα χρόνο μετά τον θάνατο του γιού του, Enzo Alfredo, το 1956 ο οποίος είχε μείνει γνωστό στην ιστορία με το όνομα Dino.

Η συγκεκριμένη ταινία είναι ίσως μόνο η αρχή, καθώς άλλα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι βρίσκεται στα σκαριά άλλη μια ταινία με θέμα τον Enzo Ferrari. Την παραγωγή της συγκεκριμένης φέρεται να έχει αναλάβει ο Robert de Niro, που  θα έχει και τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Ωστόσο, η συγκεκριμένη ταινία δεν θα επικεντρώνεται σε ένα μόνο κομμάτι της ζωής του Enzo. Θα αφηγείται τη ζωή του από την ίδρυση της θρυλικής αυτοκινητοβιομηχανίας έως το θάνατό του, το 1988.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube