Έτοιμο το 5ετές της FCA

Έτοιμο το 5ετές της FCA

O Sergio Marchionne είναι έτοιμος να ανακοινώσει αύριο το πενταετές πλάνο της Fiat Chrysler Automobiles, λεπτομέρειες του οποίου ήδη διαρρέουν προς τον Τύπο.

Ακούσαμε ήδη για την αναγέννηση της Alfa Romeo, αλλά το πλήρες σχέδιο της Fiat Chrysler Automobiles για την επόμενη 5ετία της θα ανακοινωθεί αύριο.

Εν τω μεταξύ, όπως αναφέρει η Detroit Free Press, το σχέδιο χοντρικά έχει ως εξής. Στον αμερικανικό τομέα;, η Dodge θα επικεντρωθεί στο «American muscle». Με άλλα λόγια τα λογής commuters της εταιρείας, όπως το  Grand Caravan, θα πάρουν δρόμο. Έτσι η Chrysler θα είναι η μόνη φίρμα που θα κατασκευάζει μίνιβαν.

Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστός ο προγραμματισμός της Jeep. Οι μόνες πληροφορίες που έχουμε είναι ότι o στόχος είναι να διπλασιάσει τις πωλήσεις της μέχρι το 2018, εντάσσοντας νέα μοντέλα στην γκάμα της, μεταξύ αυτών δε και μια αναβίωση του Grand Wagoneer, που προγραμματίζεται μάλιστα για εφέτος.

Περιμένουμε ακόμα να ακούσουμε για τα νέα Fiat και αν αυτά θα περιοριστούν στη φόρμα του 500, όπως άλλωστε συμβαίνει σήμερα, καθώς και πρόσθετα εμπορικά μοντέλα για τη Ram.

To τελευταίο και ελπίζουμε όχι έσχατο ενδιαφέρον νέο αποτελεί η αναφορά ότι η Ferrari θα κατασκευάσει ναι νέα μοντέλα σε «νέες κατηγορίες».

[Πηγή The Detroit Free Press]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube