Η Dodge κλείνει τα 100 [video]

Η Dodge κλείνει τα 100 [video]

Η Dodge γίνεται φέτος 100 ετών και βάζει ανθρώπους ίδιας ηλικίας να μας θυμίσουν τι είναι σημαντικό στη ζωή.

Ποιος καταλληλότερος να σου μεταφέρει γνώσεις μιας ζωής από τους ανθρώπους που έχουν ζήσει περισσότερα από 100 χρόνια. Η Dodge επιστρατεύει μερικούς για τα δικά της γενέθλια.

Τα αδέρφια Horace και John Dodge έφτιαχναν ανταλλακτικά οχημάτων από το 1900 στο Detroit και το 1914 λάνσαραν το δικό τους αυτοκίνητο, το Dodge Model 30. Σήμερα, 100 χρόνια μετά, η εταιρία αποτελεί παρακλάδι της Chrysler και παρότι δεν δραστηριοποιείται πλέον στην Ευρώπη παραμένει μια από τις πιο αναγνωρίσιμες μάρκες στις Η.Π.Α.

Για να γιορτάσει τα 100ά της γενέθλια η Dodge ετοίμασε το παρακάτω video. Άντρες και γυναίκες αντίστοιχης ηλικίας μιλάνε στην κάμερα για το τι έμαθαν από τη ζωή. Ακούμε αποφθέγματα όπως «εσύ κάνεις τη ζωή σου καλή» και «κράτα τα μάτια σου ανοιχτά και, μερικές φορές, το στόμα σου κλειστό», για να καταλήξουμε στα πιο έντονα «μη φοβάσαι», «μην κάνεις πάντα ό,τι σου λένε», «δίστασε και θα χάσεις» κ.α.

Μέχρι που ταυτόχρονα με τη φράση «κόλλα το γκάζι στο πάτωμα» ακούγεται ο V8 ενός Dodge Challenger και καταλαβαίνουμε τι θέλει να μας πει η Dodge. «Μαθαίνεις πολλά μέσα σε 100 χρόνια».
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube