Εσείς πόσα θα πληρώνατε για ένα βιβλίο με την ιστορία της Bentley;

Εσείς πόσα θα πληρώνατε για ένα βιβλίο με την ιστορία της Bentley;

Θα βγει σε τρεις συλλεκτικές εκδόσεις με την τιμή της ακριβότερης να… ζαλίζει!

Γιορτάζοντας την 100ή επέτειό η Bentley διαθέτει ένα βιβλίο με την ιστορία της μάρκας που μπορεί να έχει την ίδια συλλεκτική αξία με ένα από τα αυτοκίνητά της.

Το βιβλίο, με τίτλο The Bentley Centenary Opus, καλύπτει τον πρώτο αιώνα της ιστορίας του Bentley με λεπτομερείς λεπτομέρειες σε περισσότερες από 800 σελίδες. Η ιστορία της μάρκας ζωντανεύει μέσα από τις σελίδες του βιβλίου που διατίθεται σε τρεις περιορισμένες εκδόσεις.

Η πρώτη είναι η Bentley Centenary Opus και θα διατίθεται σε 500 αντίτυπα. Κάθε αντίγραφο του βιβλίου έχει στο εξώφυλλό του το ίδιο γνήσιο σήμα της εταιρείας που κοσμεί και τα αυτοκίνητα της μάρκας. Το εξώφυλλο καλύπτεται από το ίδιο δέρμα που χρησιμοποιείται στα αυτοκίνητα της μάρκας σε τέσσερις αποχρώσεις και προσφέρεται σε μια δερμάτινη θήκη.

Ακόμα πιο συλλεκτική είναι η Mulliner Edition, η οποία περιορίζεται σε μόλις 100 αντίτυπα. Αυτή η εκδοχή έχει μια επιλογή από 17 αποχρώσεις του δέρματος Bentley στο εξώφυλλό της και διατίθεται σε ειδική θήκη από αλουμίνιο, η οποία στο εσωτερικό της έχει επικάλυψη από καουτσούκ που προέρχεται από το εμπρός αριστερό  λάστιχο της Bentley Speed ​​8 που κέρδισε το Le Mans το 2003. Όποιος αγοράσει το βιβλίο θα πάρει ως δώρο μια ξενάγηση στο εργοστάσιο της Bentley με διαμονή στο πεντάστερο Hotel Cafe Royal στο Λονδίνο.

Στις πρώτες σελίδες του βιβλίου της έκδοσης  Mulliner θα υπάρχει και μια ενότητα «Tailor-Made» που περιλαμβάνουν φωτογραφίες του αγοραστή με τη δική του Bentley, επιτρέποντάς του να γίνει και αυτός ένα μέρος της ιστορίας της μάρκας.

Η τρίτη έκδοση, που περιορίζεται σε μόλις 7 αντίτυπα παγκοσμίως, είναι η Carat Edition, η οποία είναι εμπλουτισμένη με διαμάντια. Με κόστος $ 260.000, μπορεί να είναι το πιο ακριβό βιβλίο για αυτοκίνητα στον κόσμο στον κόσμο. Εννοείται ότι οι υπόλοιπες δύο θα είναι πιο φθηνές, αλλά μην φανταστείτε ότι θα είναι και πολύ φθηνότερες…

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube