Επικό τρολάρισμα στη Volkswagen στην έκθεση της Γενεύης! [video]

Επικό τρολάρισμα στη Volkswagen στην έκθεση της Γενεύης! [video]

Η παρουσίαση του νέου VW up! στην έκθεση της Γενεύης είχε έναν απρόσμενο επισκέπτη, ο οποίος υπενθύμισε στη γερμανική εταιρεία ότι το σκάνδαλο με τους ρύπους, θα αργήσει να ξεχαστεί.

Το σκηνικό ήταν έτοιμο, στο περίπτερο της Volkswagen στην έκθεση της Γενεύης. Το νέο up! βρισκόταν σε περίοπτη θέση και ο επικεφαλής των επιβατικών αυτοκινήτων της γερμανικής εταιρείας, Juergen Stackmann, είχε μόλις ξεκινήσει την παρουσίαση του νέου μοντέλου στους δεκάδες δημοσιογράφους.

Τότε, ένας άντρας φορώντας μια στολή μηχανικού με το σήμα της VW και κρατώντας στα χέρια του ένα γαλλικό κλειδί και ένα κουτί που έγραφε πάνω του “Cheat Box”, ανέβηκε στη σκηνή λέγοντας ότι έφερε τη νέα “συσκευή χειραγώγησης ρύπων” και πλησίασε το up! για να την τοποθετήσει.

“Κανείς δεν θα το μάθει γι’ αυτήν εδώ! Απλά θα την τοποθετήσω” συνέχισε ο φερόμενος μηχανικός, λίγο πριν η ασφάλεια ανέβει στην σκηνή και τον μεταφέρει σηκωτό μακριά από το περίπτερο της VW και έξω από εγκαταστάσεις της Palexpo, όπου φιλοξενείται η έκθεση της Γενεύης. “O κ. Mueller [σ.σ.: ο νέος CEO της VW] είπε ότι είναι ΟΚ να τη βάλω, αρκεί να μην το μάθει κανείς”, ανέφερε ο άντρας ενώ απομακρυνόταν από τη σκηνή.

Σύμφωνα με τα ξένα μέσα, πρωταγωνιστής του επεισοδίου ήταν ο Βρετανός κωμικός, Simon Brodkin, που είχε πρωταγωνιστήσει και σ’ ένα άλλο αντίστοιχο επεισόδιο πριν από λίγους μήνες. Είναι αυτός που είχε εμφανιστεί από το πουθενά σε μια συνέντευξη Τύπου της FIFA και είχε “λούσει” τον πρώην πλέον πρόεδρο της και κατηγορούμενο για διάφορα σκάνδαλα, Sepp Blatter, με χαρτονομίσματα.

Θυμηθείτε την “επίθεσή” του στον Sepp Blatter, το περασμένο καλοκαίρι. 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube