Νέο VW up!: Φρεσκάρισμα και νέο μοτέρ για το μικρό VW [video]

Νέο VW up!: Φρεσκάρισμα και νέο μοτέρ για το μικρό VW [video]

Η γερμανική εταιρεία αποκάλυψε το ανανεωμένο up!, μια εβδομάδα πριν το επίσημο ντεμπούτο του στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης.

Το μικρότερο μοντέλο στη γκάμα της Volkswagen, το up!, ανανεώθηκε αισθητικά, αποκτά περισσότερες επιλογές εξατομίκευσης και ένα νέο κινητήρα στη γκάμα του.

Οι ιθύνοντες της VW υποστηρίζουν ότι το νέο μοντέλο απέκτησε μια πιο… ώριμη εμφάνιση, με τις κυριότερες αλλαγές να εντοπίζονται στον ανασχεδιασμένο προφυλακτήρα και στους μεγαλύτερους αεραγωγούς. Το νέο up! έχει επίσης νέα φωτιστικά σώματα με LED φώτα ημέρας και μεγαλύτερους εξωτερικούς καθρέπτες. Σε ανάλογο ύφος είναι οι αλλαγές και στο πίσω μέρος, όπου επίσης έχουν ανασχεδιαστεί τα φώτα και ο προφυλακτήρας.

Οι εξωτερικές αλλαγές πλαισιώνονται από περισσότερες πλέον επιλογές εξατομίκευσης. Συνολικά, το νέο up! θα προσφέρεται σε 13 διαφορετικά χρώματα, με τους υποψήφιους πελάτες να μπορούν να επιλέξουν ακόμα 3 διαφορετικά χρώματα για την οροφή και εννέα διαφορετικά σχέδια με αυτοκόλλητα. Στο εσωτερικό, θα υπάρχουν 10 διαφορετικές επιλογές για τα χρώματα του ταμπλό, ενώ στις πιο πλούσιες εκδόσεις θα παρέχεται και πιο… ατμοσφαιρικός φωτισμός.

Σχεδιαστικά η καμπίνα παραμένει σχεδόν ίδια, αλλά το τιμόνι θα διαθέτει πλέον χειριστήρια για τον έλεγχο του ηχοσυστήματος και το νέο αυτόματο σύστημα κλιματισμού της VW, το Pure Air Climatronic. Θα υπάρχει πλέον θύρα USB, ενώ προαιρετικά θα προσφέρεται και ηχοσύστημα 300 watt με την υπογραφή της Beats Audio.

Ωστόσο, το σημαντικότερο νέο όσον αφορά το νέο up! είναι προσθήκη του 3κύλινδρου τούρμπο TSI κινητήρα των 1.000cc, ρυθμισμένος να αποδίδει 90 PS. Θα συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο και θα χαρίζει στο up! 0-100 km/h σε 10,0’’ και τελική ταχύτητα 185 km/h. 

[Πηγή: Volkswagen]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube