Ένα Mini Paceman με καρότσα (!)

Ένα Mini Paceman με καρότσα (!)

Οι τεχνικοί της Mini στο Μόναχο έφτιαξαν μια πολύ ιδιαίτερη έκδοση του Paceman με περισσότερα εκτός δρόμου στοιχεία και... καρότσα.

Δεν προλάβαμε να συνέλθουμε από το σοκ της BMW M3 pick-up και ιδού μια αντίστοιχη πρόταση με βάση το Paceman. Ονομάζεται Adventure και έχει την επίσημη σφραγίδα της Mini.

Το Adventure είναι αποτέλεσμα πειραματισμού των ανθρώπων της Mini στη Γερμανία. Από τη μέση και κάτω είναι πανομοιότυπο με το συμβατικό Paceman όμως οι πίσω κολόνες έχουν εξαφανιστεί, ενώ το αμάξωμα έχει δεχθεί ενισχύσεις σε αρκετά σημεία για να μην πληγεί εντελώς η ακαμψία.



Η καμπίνα του Adventure είναι διθέσια και ολόκληρο το πίσω μέρος έχει διαμορφωθεί ως καρότσα. Τα λάστιχα είναι καθαρόαιμα εκτός δρόμου, όπως και η ρεζέρβα που έχει τοποθετηθεί στην οροφή. Για να τονιστεί ακόμα περισσότερο ο off-road χαρακτήρας του υπάρχει ακόμα και snorkel (εισαγωγή αέρα) δίπλα στην αριστερή μπροστινή κολόνα. Το σύνολο είναι βαμμένο στο νέο χρώμα Jungle Green της φίρμας, με το οποίο προσφέρεται και το ανανεωμένο Mini Countryman.

Το Mini Paceman Adventure βρίσκεται σε έκθεση της φίρμας στο Μόναχο. Το ενδεχόμενο να βγει στην παραγωγή έχει αποκλειστεί από τη Mini, αν και σίγουρα θα βρίσκονταν αρκετοί υποψήφιοι πελάτες γι’ αυτό, τουλάχιστον στις Η.Π.Α. και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.



[Πηγή: Bimmer Today]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube