Επίσημο: Νέο MINI Countryman

Επίσημο: Νέο MINI Countryman

H MINI αποκάλυψε επίσημα το ανανεωμένο Countryman του 2014 που θα κάνει πρεμιέρα σήμερα στο New York Auto Show.

Προγραμματισμένο να κάνει το ντεμπούτο σήμερα στο Διεθνές Σαλόνι της Νέας Υόρκης, το ανανεωμένο crossover της MINI, το Countryman, ενσωματώνει μια σειρά από επικαιροποιήσεις και αναβαθμίσεις που στόχο έχουν «να συνεχίσουν την επιτυχή πορεία του μοντέλου».    

Οι αισθητικές αλλαγές είναι σχετικά περιορισμένες και μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν ανασχεδιασμένη μάσκα, φώτα ημέρας LED και ανασχεδιασμένες ζάντες. Το νέο Countryman διαθέτει ακόμη φώτα ομίχλης LED και προστατευτικές ποδιές στο πάτωμα σε όλες τις τετρακίνητες εκδόσεις.

Άλλες αλλαγές περιλαμβάνουν μια σειρά έξτρα στοιχείων εξατομίκευσης και τρία νέα χρώματα για το αμάξωμα: Μεταλλικό Jungle Green, μεταλλικό Midnight Grey και μεταλλικό Starlight Blue.

Το ίδιο σκηνικό των περιορισμένων αλλαγών συνεχίζεται και στην καμπίνα, με ανασχεδιασμένο καντράν και χρωμέ λεβιέ ταχυτήτων. Αναβαθμισμένη είναι και η ηχομόνωση του νέου MINI Countryman, ενώ τοποθετήθηκε και η τελευταία γενιά infotainment, το MINI Connected.

Οι επιλογές όσον αφορά τους κινητήρες είναι η ίδιες με αυτές του απερχόμενου μοντέλου, με μόνη διαφορά την αναβάθμιση του 1.600άρη τούρμπο που αποδίδει 190 PS και 24,5 kgm. Νούμερα ικανά για να επιταχύνουν το Countryman από στάση στα 100 km/h σε 7,5” και να του δώσουν τελική ταχύτητα 218 km/h.

Το νέο MINI Countryman αναμένεται να διατεθεί προς πώληση στις αγορές, μεταξύ των οποίων και η ελληνική, τον προσεχή Ιούλιο.

[Πηγή MINI]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube