Ένα Batmobile στο κέντρο του Λονδίνου [video]

Ένα Batmobile στο κέντρο του Λονδίνου [video]

Στο κέντρο της βρετανικής πρωτεύουσας, όπου τα supercars δεν είναι σπάνιο θέαμα, χρειάζεσαι ένα Batmobile για να ξεχωρίσεις.

Η κάμερα του Βρετανού κυνηγού supercars με το ψευδώνυμο Schmee150 αυτή τη φορά κατέγραψε ένα Batmobile, σαν αυτό που χρησιμοποιούσε ο Michael Keaton ως Batman, να βολτάρει στους δρόμους του Λονδίνου.

Δεν πρόκειται φυσικά για το γνήσιο αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε στα γυρίσματα της ταινίας του Tim Burton το 1989, αλλά για μια replica. Αν δεν ήταν αριστεροτίμονο να μπορούσε να είναι εκείνο που είχαμε δει να πωλείται στα τέλη του 2013. Αν εξαιρέσουμε τους τροχούς, οι οποίοι δεν έχουν καμία σχέση με του πραγματικού Batmobile, το υπόλοιπο είναι αρκετά ακριβής αντιγραφή και εξίσου εντυπωσιακό. Έχει μάλιστα και δύο turbo τοποθετημένα έξω από το αμάξωμα, αλλά και αμφιβόλου αισθητικής μπλε και κόκκινο φωτισμό στην καμπίνα, στο πίσω μέρος και κάτω από το πάτωμα, οπότε σε καμία περίπτωση δεν περνάει απαρατήρητο.

Ένα αυτοκίνητο με τέτοιο μήκος σίγουρα δεν είναι ο πιο πρακτικός τρόπος μετακίνησης στο κέντρο του Λονδίνου. Είναι όμως ο μόνος σίγουρος τρόπος να ξεχωρίσεις στο Knightsbridge, μια γειτονιά που κατακλύζεται από supercars και υπερπολυτελή μοντέλα. Άλλωστε και μόνο στο video που καταγράφει το Batmobile ο Schmee150 συλλαμβάνει παρεμπιπτόντως και ένα Audi R8 Spyder, μια McLaren 12C, μια Rolls Royce Wraith και μια Rolls Royce Phantom Drophead.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube