Η Mercedes-Benz S-Class δεν είναι αλεξίσφαιρη [video]

Η Mercedes-Benz S-Class δεν είναι αλεξίσφαιρη [video]

Αυτό το γνωρίζαμε ήδη, μπορούμε όμως να το δούμε να επιβεβαιώνεται στην πράξη, αφού κάποιος αποφάσισε να την πυροβολήσει με διάφορα όπλα.

Σε περίπτωση που αναρωτιόσασταν αν μια Mercedes S-Class προπερασμένης γενιάς (W220) είναι αλεξίσφαιρη, η απάντηση είναι «όχι».

Πιθανότατα δεν πέφτετε από τα σύννεφα με αυτή την πληροφορία. Η ιδιότητα της αντοχής μιας Mercedes-Benz σε πυρά είναι εφικτή μεν, με το ανάλογο αντίτιμο δε. Δεν είναι στάνταρ. Επειδή όμως, άνθρωποι είμαστε, και μπορεί να έχουμε απορίες για το πώς συμπεριφέρεται σε μια ένοπλη επίθεση μια συμβατική, μη θωρακισμένη S-Class, βρέθηκε ο άνθρωπος που μπορεί να δώσει την απάντηση.

Ονομάζεται Edwin Sarkissian, και είναι ένας τύπος που ανεβάζει στο YouTube διάφορα κατορθώματά του με όπλα. Το τελευταίο από αυτά είναι η επίθεση στην S-Class της… γιαγιάς του. Τα όπλα που επέλεξε για την περίσταση είναι μια επαναληπτική καραμπίνα, ένα AR-15 και πιστόλια Glock 19Χ, Desert Eagle και Smith & Wesson 500.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Ένα Smart εκρήγνυται αφού του βάζουν βενζίνη σε λάθος τρύπα!

Στο παρακάτω video βλέπουμε πόσο διαπέρασε την S-Class κάθε σφαίρα από τα παραπάνω όπλα, αλλά και αν το αυτοκίνητο ήταν οδηγήσιμο μετά το πείραμα. Το «μην το δοκιμάσετε στο σπίτι», είναι μάλλον προφανής συμβουλή, σε τέτοιες περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube